J. CARLES: ÉS UN PUNT QUE DONA ALEGRIA I CONFIANÇA

Els jugadors del PROINOSA Igualada tornen aquest dilluns a la feina amb la satisfacció del punt obtingut a Riazor i sobre tot amb la recàrrega moral d’haver fet un bon partit contra un dels grans de la categoria. La imatge que va donar l’equip va tornar a ser molt positiva i aquest cop es va poder refermar al marcador, trencant així una dinàmica de derrotes a la primera jornada que ja feia 4 anys que durava. Aquest dilluns els jugadors tenen cita amb Coco. El preparador físic els ha preparat una sessió de treball a l’Estadi Atlètic a partir de 2/4 de 6 de la tarda que segurament inclourà, com ja és una tradició, algún exercici sorpresa per augmentar la implicació dels jugadors. La plantilla tornarà a tocar pista dimarts per preparar el pròxim enfrontament de la OK LLiga, el primer a les Comes, contra el sempre difícil Vilanova. El tècnic igualadí, Joan Carles, un 24hores-connectat,  segur que ja li ha donat mil voltes i ja té al cap el partit que vol i espera per dissabte, i també les eines amb que pensa aconseguir el màxim rendiment dels seus homes. Abans però, la mevaweb vol que disseccioni el que els arlequinats van jugar dissabte a Riazor contra el Liceo de la Corunya.

P- Joan, d’entrada felicitats.

J.CARLESGràcies

P- Un altre partit de bones sensacions, però ara ja amb punts en joc.

J.CARLES- Si. Una cosa són les sensacions , la imatge que s’ha donat, que ha estat molt bona. I hi ha també el punt que dona alegria i confiança a tothom. Perquè l’hem aconseguit tot i que no hi erem tots. Si no haguessim empatat la sensació hi seria igual, però la recompensa del punt fa justicia. És un punt important.

P- Seguim la progressió.

J.CARLES- Si, seguim en la línia de la pretemporada. Hem plantat cara a pistes complicades com les del Noia, el Vic o ara a la Corunya. I aquí ja era un partit de competició i s’ha notat. El Liceo ha apretat, però a la pista hem estat molt bé. Ells s’han avançat però també ho podríem haver fet nosaltres. Tothom ha aportat el que havia d’aportar.

P- I hem acabat amb una mala ratxa de derrotes a la primera jornada que ja feia 4 temporades que durava.

J.CARLES- Desconeixia aquesta estadística, però si és encara més important aquest punt perquè l’hem aconseguit sense poder fer jugar el Busqui…. amb la lesió del Ton… tot això ens ha condicionat molt la setmana de treball i patia una mica per això,  però els jugadors han estat molt concentrats i han fet un partit molt seriós. I amb aquests condicionants encara ens multiplica l’alegria pel resultat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *