LICEO 1 – PROINOSA IHC 1. UN GOL DE PELICANO A FALTA DE 98 SEGONS FA JUSTICIA A UN BON PARTIT

El nou IHC de Joan Carles ha aconseguit trencar amb la mala ratxa d’inicis de lliga (4 derrotes les últimes 4 temporades) amb un empat valousíssim a la sempre complicada pista de Riazor. És un empat molt important no només pel punt sino per la manera en que s’ha obtingut, amb un gol a falta d’1minut i 38 segons per acabar. Un gol que demostra l’encert de la inversió feta aquest estiu: Jugada de Creus i rematada final del sempre inspirat Raül Pelicano. Era la recompensa a un partit molt seriós dels igualadins, que han estat extraordinaris en defensa, amb un gran partit de Balagué,  i valents a l’atac. Un punt d’or i més si tenim en compte l’absència de Busquets (el capità ha jugat només 5 minuts a la segona part, juts per donar descans als companys). Tot i l’esforç gegantí que s’ha hagut de fer (l’Edu per exemple ha tornat a jugar 50 minuts) el PROINOSA Igualada ha donat un altre cop una molt bona imatge i torna de Galicia reforçat.

El primer cinc inicial de la Ok Lliga l’han format Balagué, Navarro, Creus, Edu i Pelicano. El Liceo ha sortit molt fort i ha disposat d’uns 10 minuts inicials de domini. Aquí és on ha tingut un paper més destacat el porter igualadí. Balagué ha intervingut amb molt d’encert amb el suport d’una defensa que a mesura que ha anat avançat el partit s’ha fet encara més intensa. Després de l’arrencada final el partit s’ha igualat molt, fins el punt que qualsevol dels 2 equips hauria pogut avançar-se en el marcador. El gol no ha arribat, però, fins a la segona part. L’ha marcat el Liceo i ha portat la firma, no podia ser d’una altra manera, d’un vell conegut. JordI bargalló, l’ex-jugador de l’Igualada ha aprofitat una de les seves contres habituals per engaltar un xut de mitja distància que s’ha escolat arran de pal. Era el minut 11 de la segona part. A partir d’aquí els arlequinats han apretat molt, buscant el premi que es mereixien pel seu joc. S’ha hagut d’esperar molt, però ja a les acaballes un coratjós Creus ha muntat contratac, ha penjat la bola al segon pal i allà ha aparegut Pelicano per afusellar LLaverola, en un gol de nova generació que valia un punt. L’IHC ha sabut aguantar els 98 segons que quedaven i el punt ha estat una realitat. Satisfacció evident en el vestidor igualadí. Una setmana més per la solidesa del joc. I de pas per haver pogut començar bé la Ok LLiga per primera vegada des de l’any 2004.

LICEO 1 (0/1) Llaverola, Grasas, Alvarez, Garcia i Payero, Bargalló (1), Lamas i Gende

PROINOSA IHC 1 (0/1) Balagué, Navarro, Creus, Edu i Pelicano (1), equip inicial. Marín, Baliu i Busquets. Ll. Tomàs

GOLS: SEGONA PART. 1-0 J.Bargalló (m 11) 1-1 Pelicano (m 23.22)

INCIDÈNCIES. 500 espectadors a Riazor, alguns dels quals provinents de Vigo on Balagué hi va jugar fins fa 2 temporades. Josep Maria Oller i Llorens Bertran han estat els directius que han acompanyat l’equip en aquest debut a la OK Lliga. La primera jornada de la Ok LLiga ha acabat amb 4 empats. A més del de l’Igualada, 1 a 1 Voltregà-Massanet, 3-3 Lleida-Noia i 3-3 també Vilanova-Tenerife. La sorpresa ha estat el 3 a 7 del Reus a casa contra el Vic. El Barça ha patit per guanyar 5 a 4 al Mataró i el Sitges de peralta no ha pogut debutar amb victòria, 1 a 2 contra el Lloret. aquest diumenge es juga l’últim partit de la jornada, el Blanes-Alcoi.

RAÜL PELICANO

P- Ja has estat fent molts gols a la pretemporada, però aquest és el més important perquè dona un punt molt important.

PELICANO- Si, bé, l’important és que l’equip ha treballat molt bé en defensa en una pista difícil i que només ens han pogut fer un gol. Després hem seguit lluitant i hem pogut tenir la recompensa de marcar i emportar-nos un punt.

P- I és que no hauria estat just anar-se’n sense res, no?

PELICANO- Ha estat un partit molt obert. Podréim haver començat marcant nosaltres, però ho han fet ells. Però no hem deixat de lluiyar i hem tret un bon resultat d’una pista com la del Liceo, que és molt complicada i on pocs equips hi treuran punts.

P- També és un empat que ratifica el treball que esteu fent.

PELICANO- Si, la veritat és que teníem moltes ganes de començar a jugar. Ens trobem a gust a la pista, ens trobem bé i ara hem de seguir endavant.

ALBERT BALAGUÉ

P- Bon partit, gran actuació teva, un punt a la Corunya, només un gol encaixat… és per estar content, no?

BALAGUÉ- Si, si. És per estar content. Crec que l’equip ha defensat molt bé, a un alt nivell i que això m’ha facilitat les coses. Al final hem pogut treure un bon resultat d’una pista difícil com la del Liceo… però ara hem de ser realistes i començar a pensar en el pròxim que també serà igual o més complicat, com és la visita del Vilanova a les Comes.

P- Per tu era un partit una mica especial, no?

BALAGUÉ- Home si. Després dels anys que vaig passar aquí, per mi les terres gallegues són magnífiques. Per a mi era especial. Ha vingut molta gent a veure’m i clar, també hi ha la rivalitat que hi havia amb el Liceo…

P- Tenieu ganes ja de començar, de partits que valguin punts… de comprobar tot el que heu estat treballant?

BALAGUÉ- Home, van passant els dies i notes ja el cuc perquè l’àrbitre piti i que començés tot. Teníem moltes ganes, entre d’altres coses de veure nosaltres mateixos de tot el que som capaços de fer

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *