J. CARLES: DISSABTE VAM FER UN PARTIT MOLT SERIÓS

El PROINOSA Igualada ha superat amb solvència un inici de lliga per tremolar, amb la visita a la Corunya i el debut a les Comes contra el molt incòmode Vilanova. L’IHC ha pasat aquesta arrencada perillosa amb 4 punts, 4 gols a favor i només 1 en contra. I ho ha fet donant una imatge solida en defensa i alhora fresca i desinhibida al davant. Els nous, Balagué, Creus i Pelicano,  han tardat poc a posar-se els aficionats a la butxaca (veieu els comentaris als fòrums del club), i han encaixat perfectament en l’estructura consistent dels joves-veterans de l’equip. Bones sensacions per tant que s’hauran de seguir actualitzant de manera permanent perquè la Ok LLiga tot just acaba de començar i com diu la cançó queden encara moltes pedres pel camí. De moment les dues primeres s’han saltat amb pas ferm i decidit.

 

P- 4 punts en dos bons partits. El de dissabte va deixar molt engrescada a la gent, amb un equip molt seriós i treballador. I amb una estrategia que es va demostrar plenament encertada, Joan.

 

J.CARLES- Bé. Més que encertar-la vam preveure una sèrie de coses per l’equip i els jugadors que teníem davant. Ja els coneixem i preveiem que la primera part fos trabada, ja que ells estarien frescos. Com que potser eren més febles que nosaltres en les rotacions vam mirar d’aprofitar-ho, fent un partit seriós i esperant. Vam aconseguir marcar primer, en una errada defensiva d’ells i això va condicionar el partit. I tot i que tenim un equip jove vam saber tenir paciencia, fer perill sense precipitar.nos… i amb humilitat i respectant en tot moment al Vilanova, esperant el nostre moment que finalment va arribar.

 

P- Tot i que és molt d’hora hem superat un inici complicat i amb l’equip al capdamunt de la classificació.

 

J.CARLES- Si, però és molt d’hora i encara hi ha partits pendents. Però em quedo amb el que trobo més positiu que és que nosaltres hem fet els partits que havíem de fer. Primer 1 punt en una pista difícil i después hem guanyat un rival molt incòmode. Em quedo amb això. Amb poder estar forts a casa. I hem de seguir lluitant Aixa perquè ens faria il.lusió poder entrar a la Copa i hem de fer-ho bé ja a la primera volta i anar sumant punts. Si ho fem això ens permetrà estar dalt, el màxim d’amunt que podrem. Ara tenim 2 setmanes que ens aniran bé per recuperar del tot Busquets pel dia del Blanes i per seguir preparant l’equip. Vam ser els més matiners i ara potser toca preparar també altres elements necessaris.

 

P- Això et volia preguntar. Sobre aquesta aturada de 2 setmanes, si podia posar problemes o no. Però veig que més que problemes ho vols mirar des de la part positiva.

 J.CARLES- Bé, el problema hi és, l’aturada hi és. Potser no farem tants dies patins i ens fixarem en aspectos més físics. D’entrad és segur que tant aquest dilluns com el que vé anirem a l’estadi atlètic. Después ja veurem si ho ampliem, depen de com veiem els jugadors. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *