REPÀS DE TÀCTICA

Segon entrenament de la primera de les dues setmanes sense partit pel PROINOSA Igualada. Después de l’intens treball físic, bàsicament de cames, de la sessió de dilluns a l’estadi atlètic, l’entrenament  d’aquest dimarts, altre cop a les Comes, ha estat clarament més suau. Els jugadors han exercitat diversos exercicis de passis i també han dedicat una especial atenció a qüestions relatives a la tàctica.

Mentrestant tot i l’evolució molt positiva de David Busquets que ja té pràcticament oblidada la sobrecàrrega que li ha impedit de poder jugar fins ara al 100 per 100, la realitat és que la infermeria de l’IHC no acaba de buidar-se del tot. Ara és el davanter i segon capità de l’equip, Edu Fernàndez, qui arrossega alguns problemes. L’Edu, que està protagonitzant un gran inici de temporada, té molesties a la mà esquerra que obliguen a tenir algunes precaucions i a fer-ne un seguiment continuat. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *