ENSURT MÀGIC

Entrenament fort el que han tingut aquest dimecres els jugadors del PROINOSA Igualada. Ha estat una sessió intensa i competitiva en que han destacat per sobre de tot les sèries de xuts a porteria i els exercicis de contratac. Al final els de Joan Carles han disputat dos partits de 20 minuts cadascún. Ha estat també, malhauradament, un entrenament amb ensurt incorporat. I l’ha protagonitzat un dels jugadors més en forma de l’equip: Marc Navarro. El Màgic ha tingut problemes en un abductor. El mateix Marc ha explicat a la mevaweb com s’ha produit la jugada: En un xut he fet un mal gest amb la cama i he notat molesties als abductors. He seguit jugant però després d’una estona em seguia molestant. M’ho ha mirat el Martí i demà tornarà a mirar-s’ho". Amb totes les precaucions del mon, s’espera que tot acabi sent això, un ensurt, i que Navarro pugui seguir exercint el seu paper d’home absolutament decisiu en el bon joc de l’equip en aquest inici de temporada.

Per cert, parlant de qüestions mèdiques avui ha estat el dia triat perquè alguns dels integrants de la plantilla del primer equip de l’IHC es fessin una revisió mèdica. Aquesta és una pràctica habitual cada inici de lliga i permet comprobar l’estat físic dels membres de l’equip i establir les bases per futures comparatives de control. De fet els jugadors han demostrat estar en una forma esplèndida en els 2 partits oficials que han jugat fins ara i en els quals els elogis sobre la condició física dels arlequinats van ser generals. Aquest dijous els igualadins tindran una altra oportunitat de poder afegir més carrega al dipòsit de la força-velocitat-resistència-explosivitat amb una altra sessió de treball amb Coco Bariles a l’estadi atlètic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *