6 NACIONS A LES COMES, SENSE NAVARRO

El PROINOSA Igualada segueix treballant a un alt ritme tot i no tenir partits a la vista fins d’aquí a 12 dies. Ho fa això si amb un magnífic ambient i amb la voluntat de trencar monotonies. Els arlequinats ha tancat la setmana amb un entrenament especial. Els jugadors han canviat d’esport per un dia i han portat a les Comes les essencies més històriques de l’inimitable 6 Nacions.  Les imatges dels de Joan Carles intentant emular a l’USAP de Perpinyà han provocat les primeres situacions divertides de la tarda, que s’han repetit quan s’ha passat a treballar amb pilotes medicinals. Després de l’entrenament els jugadors han fet el sopar setmanal d’equip, una de les iniciatives que més ajuden a cohesionar un vestidor, ja de per si molt harmoniós. 

L’únic però a un dia de molt bon treball i millor ambient és la precaució que s’ha de seguir amb Marc Navarro per les seves molesties als abductors. Per prevenció Navarro no s’ha entrenat amb el grup. El 4 igualadí ha fet un treball especial sota la mirada atenta del fisioterapeuta Marti Compte. El diàgnostic del fisio del club és que el Màgic té un petit trencament fibril.lar, amb una bona evolució i que s’haurà de tornar a valorar dilluns de la pròxima setmana. El Marc, entusiasta com sempre, ho té encara més clar: La setmana que vé a "tope"

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *