DUET DINÀMIC

EL PROINOSA Igualada segueix disfrutant del bon moment que marquen els primers resultats de la Ok LLiga. Tot i que no hi ha partits fins d’aquí a 11 dies els jugadors fugen de relaxaments conscients que la temporada just acaba d’arrencar i que el bon inici s’ha basat precisament en el treball, d’alta intensitat i continuada. Aquest inici dolç es un èxit d’un grup que ha sabut convertir-se en EQUIP a una velocitat sorprenent. La clau és que els jugadors han creat un ambient entre ells dels que es traspassen després a la pista en forma de solidaritat i generositat. El mèrit però és col.lectiu. Hi entren els tècnics que ho han fet possible i tota aquella gent que treballen perquè l’engranatge de l’IHC no s’aturi mai i funcioni de manera greixada. Entre ells dos homes nous, també dos fitxatges d’aquest estiu, que han sorprés a gairebé tothom. El nou fisioterapeuta, Martí Compte, i el mecànic, Eugeni Cerezo, més conegut com a Peke. Un autèntic Duet Dinàmic.

PEKE

P- Com va tot en aquests principis de temporada, Peke?

PEKE- Bé, bé. M’han rebut molt bé. La gent és collonuda i hem fet grup molt ràpid. I m’han respectat molt. I també m’han ajudat molt.

P- Com va ser que vas acabar fent de mecànic de l’hoquei?

PEKE- Bé. M’ho va dir l’Isidre Tarrés, des del Patronat. Em va trucar per si m’interessava i si!. És un hobby important per a mi.

P- I t’has guanyat a la gent de manera molt ràpida. Pel teus acudits, pel teu caràcter… De fet, els has posat renoms a gairebé tots els jugadors.

PEKE- Si, si. Els he posat renoms a tots. Va ser a l’stage, en els moments de catxondeo per animar l’equip i això. He caigut en gràcia, doncs, millor!. De fet ja vaig estar 5 anys al pavelló de les Comes i la veritat és que vaig tenir molt bona relació amb tots els esportistes.

P- I això d’aprendre a fer de mecànic? T’ha resultat difícil?

PEKE- Bé, bé, ho porto bé. De fet ja soc una mica manetes. El Joan Carles m’ho ha anat ensenyant… No és difícil, però això si, s’ha de fer bé.

P- Si, perquè en això no es pot fallar perquè es pot acabar perjudicant al jugador.

PEKE- Si, si. Si no queda bé et matxaquen. És molt important que tot rodi de meravella.

MARTI COMPTE


P- Quines sensacions tens d’aquests primers dos mesos de treball, Martí?

M. COMPTE- Molt bé. He quedat sorprés del bon ambient que hi ha. M’ha agradat molt perquè quan s’havia de fer broma se n’ha fet però a l’hora de treballar es treballa i fort.

P- I el camí per arribar a l’IHC?


M.COMPTE-
Mira, m’ho va proposar el Jordi Campo, perquè fos el seu subtitut. Hi havia altres candidats, crec, i van decidir ells. M’ho van dir i m’hi vaig apuntar.

P- Difícil substituir tota una institució com el Coco-1 (ara el Coco bariles li ha heretat el renom)

M.COMPTE- Si, si. M’han parlat molt de la bona feina que havia fet aquí. Jo espero seguir el seu exemple i anar millorant i complint tot el que em vagin demanant. Estic content de com m’està anant tot i de com m’estan ajudant entre tots.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *