MIA ORDEIG, BAIXA PEL FC BARCELONA-PROINOSA IHC

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dijous el segon entrenament per preparar el partit de dissabte al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona (8 de la tarda, amb arbitratge de Garrote i Sanz . Així com el primer entrenament va ser eminentment físic (va ser l’endemà de la derrotaa Reus), aquest s’ha centrat en qüestions tàctiques, en com jugar-li al totpoderós Barça a la seva pròpia pista, la més inexpugnable de la Ok LLiga. El Barcelona, a més,  arribarà al partit reforçat per una setmana de treball que els ha permés millorar els automatismes, però amb una baixa significativa. La del defensa Mia Ordeig que arrossega unes molèsties al peu des de fa un parell de setmanes. Tot i que s’està sotmetent a tractament mèdic, encara no s’ha recuperat. Serà el segon partit que es perdrà. Divendres passat ja no va viatjar amb l’expedició barcelonista a Iserlohn pel debut a la Lliga europea. El seu lloc el tornarà a ocupar el júnior Lluís Ferrer.

Per cert el tècnic del FC Barcelona, Joaquim Paüls, com sempre tot un caballer, ha tingut paraules carinyoses cap al PROINOSA Igualada. Per Paüls l’IHC "és un rival complicat" i que ara sigui nové no té més importància. “Acabarà entre els vuit primers”, assegura. És un equip jove i bastant nou perquè ha canviat peces bàsiques, però, de tota manera, sí que té el segell característic dels equips que entrena Joan Carles. És un equip amb molta empenta, molt patinador, molt treballador i incòmode”, ha avalat Paüls, a qui si que ha sorprés “l’empat a la Corunya i també a la pista del Lleida”. “Sobretot a l’inici de Lliga els resultats són molt justos, tothom va molt fort”, els justifica el tècnic del Barça Sorli Discau, al web del club capitalí. .

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *