BARÇA- PROINOSA IHC. UN CLÀSSIC.

Que és exactament com la web del FC Barcelona qualifica a l’Igualada. La web culer diu que els Barça-Igualada són un clàssic a l’OK Lliga, amb dos equips que són capdavanters a la classificació i acaben la temporada optant al títol. Dos equips, afegeix, que fan un hoquei ofensiu.  El PROINOSA Igualada arribarà al clàssic amb la voluntat de recuperar les bones sensacions que el seu joc i la seva actitud han creat aquest inici de temporada i que han quedat relativament rebaixades per les últimes dues derrotes, a Sant Sadurní i Reus. Els igualadins buscaran donar la sorpresa a la pista on les sorpreses són menys habituals. Però menys enllà de la dificultat, i del mateix resultat, l’IHC necessita retrobar-se com a equip, buscar l’impuls per fer el següent pas endavant (i si és possible fins i tot un salt).

La cohesió del vestidor és el millor argument per l’esperança. Aquest divendres ha estat l’aniversari de Jordi Creus (27 anys) , un dels homes que s’ha convertit en bàsic en els esquemes de Joan Carles. Un altre cop els companys han sorprés l’homenatjat amb un pastís-sorpresa que ha animat el tradicional sopar de grup que fan cada setmana. El ciment de sentir-se part d’un grup segueix cohesionant el col.lectiu. El problema és que al davant es trobaran un percussors presistent, probablement el més potent del mon de l’hoquei, capaç d’esquerdar qualsevol ciment per compacte que sigui. Així ho reconeix Jordi Creus, el doble 4 igualadí: Serà complicat, però hem de ser intel.ligents, defensar molt fort i aprofitar les nostres opcions.

Difícil segur que ho serà. No descobrim res. Ho demostren les xifres. En els últims 10 anys no hi ha hagut victòries arlequinades al Blaugrana. A excepció de dos empats a tres gols, la temporada 1999/2000 i la 2002/03, la resta d’enfrontaments han acabat amb triomf dels capitalins. Un 7-1 la temporada 2005/06 és el resultat més ampli. La situació gira com un mitjó a les Comes, on l’IHC ha guanyat tots els partits tret de 3: l’1-2, de la 2000/01, el 3-5, la 2006/07. i el 2 a 2 de la 2005/06. L´últim precedent dels Barça-Igualada l’hem de buscar al play-off de quarts de la temporada passada quan els culers van guanyar amb molts patiments per un global de 3 a 0 que amaga 3 victòries per la mínima (5-4 i 2-1, i 4-5).

El davanter culer Alberto Borregan ha declarat a la web del FC Barcelona que l’IHC és  un equip jove, amb molta projecció, i molt complicat. No tenen res a perdre al Palau i sortiran a fer el seu partit. Ells intentaran jugar les seves cartes, que són la defensa i el contracop.” Borregan relativitza el 5 a 1 de ReusNo solen perdre de tants gols. És un equip al qual costa molt fer gols perquè defensivament és molt fort.”

El partit començarà a les 8 amb arbitratge de garrote i sanz i amb la baixa anunciada de Mia Ordeig en el bàndol culer. Joan carles podrà disposar de tots els seus jugadors.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *