PELICANO, DESCANS PER PRECAUCIÓ

La marató de partits que aquestes últimes setmanes ha disputat el PROINOSA Igualada ( 5 en 18 dies, un cada 3 dies i mig) està tenint una repercussió en l’infermeria. I és que el llistat de problemes físics dels jugadors ha augmentat de manera clara amb el sobresforç d’aquestes últimes 3 setmanes. Per sort la preparació física dels arlequinats és molt sòlida i no es tracta de lesions d’importància. De tota manera  fins a 3 jugadors de la plantilla, Pelicano, Busquets i Baliu, arrosseguen algún tipus de molesties. El cas més clar és el del mig de LLoret. Pelicano no s’ha entrenat aquest dimarts. S’ha preferit que descansés perquè pugui està a punt pel partit de dissabte contra el Güell Voltregà. Mentrestant David Busquets s’està recuperant bé dels seus problemes als abductors. La previsió en el seu cas és positiva. Finalment el Ton té mal a la mà, però els serveis mèdics del club conclouen que no es tracta de cap lesió d’importància sino només del dolor provocat per algún cop.

Aquest dimecres els homes de Joan Carles faran el tercer entrenament de la setmana. serà una sessió eminentment física dirigida pel preparador Coco Bariles, un dels grans responsables de la bona forma que els arlequinats exhibeixen a les pistes de la Ok Lliga. Per cert, aquest dimarts la LLiga ja ha quedat normalitzada amb la disputa de l’últim dels partits ajornats. El Lloret s’ha imposat per 2 a 1 al Shum en una duel entre equips de la zona perillosa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *