LLORET 0 – PROINOSA IHC 4. GUANYA L’EQUIP

(Foto X. Estuch)

Importantíssima victòria dels homes de Joan Carles que combinada amb la derrota del Reus (5 a 4 a Massanet) i l’empat del Noia (3 a 3 a l’Ateneu contra el Tenerife) els permet d’accedir al quart lloc de la classificació. El PROINOSA Igualada ha jugat un gran partit i ha demostrat que cada cop actua més com un equip, i més en un dia amb una baixa tant desyacada com la del capità David Busquets. Tothom ha tingut el seu paper en la victòria, tant ofensivament com defensiva (no és fàcil mantenir la porteria a zero en un desplaçament en l’actual OK LLiga). En definitiva poques vegades un triomf ha tingut un mèrit tant col.lectiu com el d’aquest dissabte al Municipal de Lloret.

De tota manera el partit no ha estat fàcil. Altre cop l’IHC s’ha avançat en el marcador, però el 0 a 1 s’ha quedat congelat perillosament durant 20 minuts. Molt temps com perquè no es pugués repetir el que va passar per exemple a Massanet. Aquest cop, però, els arlequinats han sabut trencar el partit i ho han fet tant bé que els últims 12 minuts han estat pràcticament un rondo etern.

PRIMERA PART MOLT IGUALADA

El PROINOSA amb Ton en el cinc inicial en el lloc de Busquets ha arrencat el partit amb molta posessió de bola. Això no s’ha traduit en una superioritat clara d’opcions de gol. Fins i tot el Lloret ha disposat de la més destacada amb una rematada al ferro. Al minut 13 Pelicano, ovacionat pel públic en el seu retorn a Lloret, ha donat l’ensurt. Ha intentat un remat a una sola mà mentre patinava a una velocitat endemoniada. La frenada ha estat brusca, amb una topada a la tanca que li ha provocat un fort cop al genoll. Primer hi ha hagut sensació de lesió, però per sort a la segona part l’"anunciador" ha pogut tornar a sortir a la pista. Curiosament aquesta jugada ha precedit el gol i gairebé l’ha propiciat. Peqruè ha estat el substitut de pelicano, l’altre Raül, Marín, qui pràcticament en la primera bola que tocava, ha enviat a la xarxa un servei de falta. Era el minut 14. Per davant 11 per intentar sentenciar el partit. Tot i controlar ritme i bola, l’IHC no ho ha aconseguit. Bé, això és cert a mitjes, perquè en l’últim minut de la primera meitat, Creus si ha marcat el 0 a 2, però els àrbitres, Sandoval i Rodriguez, han anul.lat el gol per entendre que l’Edu (que esperava la bola al segon pal, lluny del porter) era dins de l’àrea de protecció i destorbava Serra. Hauria pogut ser una jugada de les que passen factura, però per sort els igualadins no estaven ni per factures ni per històries.

SEGONA PART, IGUALADA TOTAL

(Foto X. Estruch)

El 0 a 1 es resistia a trobar companyia. Durant 9 minuts el Lloret ha mantingut viu el somni de la remuntada (més pel marcador ajustat que per cap altra cosa perquè els arlequinats dominaven tots els aspectes del joc). I ha arribat el minut màgic. El minut 9. Màgic perquè ha estat Navarro qui ha fet il.lusionisme amb un remat exterior que ha fet rebotar en un stick rival per enganyar Serra. Per fi el 0 a 2 que trencava el partit. I no és una manera de parlar. El partit s’ha trencat. I ha acabat fet miques amb el 0 a 3, el millor gol de la tarda. El Ton, pressionat en zona de creació per un rival, s’ha fet una auto-passada a la tanca, ha superat per tècnica un segon rival, ha fet un teva-meva amb Navarro, ha vist al segon pal l’Edu desmarcat, li ha fet una assistència de delineant i l’Edu només ha hagut d’empenyer la bola a gol. A partir d’aquí han vingut 12 minuts de posessió de bola gairebé constant de l’IHC que un Lloret,  que ha notat molt les baixes de Rodri i M. Tibau, només ha pogut tallar en 3 jugades aillades. Un domini avassagador de la bola que ha portat un premi incorporat amb el 0 a 4 amb una excel.lent jugada de l’excel.lent Navarro, amb assistència a Creus que ha definit de manera perfecta.

El PROINOSA IHC ha aconseguit d’aquesta manera la segona victòria fora de casa de la temporada (l’altra va ser al palau Blaugrana) i arriba als 8 punts aconseguit com a visitants. Això fins a un total de 20 que atancen una miqueta més a l’equip a l’objectiu somniat per tots de la primera volta.

LLORET 0 (0/0) Serra, Cortijo, Casalí, Lladó i martos, equip inicial. Crespo.

PROINOSA IHC 4 (1/3) Balagué, Navarro (1), T. Baliu, Edu (1) i Pelicano, equip inicial. Marín (1) i Creus (1). Ll. Tomàs, Busquets i M. Muntané.

GOLS: 0-1 Marín (m 14). SEGONA PART 0-2 Navarro (m 9), 0-3 Edu (m 13), 0-4 Creus (m 20).

INCIDÈNCIES: Joan Carles ha pogut reservar David Busquets per les seves molesties als abductors. De tota manera el capità s’ha equipat i ha compartit banqueta amb Marc Muntané, l’home que el tècnic igualadí havia convocat per reforçar el primer equip. El d’avui és el segon ZERO de l’IHC després del 3 a 0 contra el VIlanova a la segona jornada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *