J. CARLES: ÉS UN PRIVILEGI ESTAR ENTRE ELS 4 PRIMERS, ARA HAUREM DE TREBALLAR ENCARA MÉS

(Foto X. Estruch)

Els jugadors del PROINOSA Igualada reprenen el treball aquest dilluns amb la satisfacció del magnífic partit jugat a Lloret que els ha valgut als igualadins de col.locar-se entre els 4 primers de la classificació. Conscients que la OK LLiga està igualadíssima i que els pròxims rivals de l’equip són molt complicats (el primer, el Noia, dissabte a les Comes)l’IHC multiplicarà la intensitat de la feina a l’espera de veure l’evolució del capità David Busquets de les seves molesties als abductors. En canvi Pelicano que va rebre un fort cop al genoll en principi no ha de tenir cap problema per estar a les ordres d’un molt content Joan Carles.

P- Bon partit dissabte, amb un gran treball de tot el col.lectiu.

J.CARLES- Si, si. Estic satisfet primier perqué vam sortir molt motivats i il.lusionats davant d’un equip que necessitava els punts i que era més perillós encara perquè tenia baixes, ja que això pot provocar que et relaxis pensant que ho tens més fàcil. Ells van acabar notant les baixes però si no haguessim estat seriosos tot el partit se’ns hagués complicat tot. Dissabte tothom va estar bé.

P- I a diferència de massanet es va saber fer el 0 a 2 que trencava el partit.

J.CARLES- Bé, quan el resultat és ajustat, amb el 0 a 0, s’ha de treballar molt i tenir paciència, que el rival no tingui opcions. Així ho vam saber fer i va arribar el nostre primer gol. I amb el 0 a 1 vam seguir igual de seriosos, assegurant el control i jugant amb cap. Vam fer el segon i tampoc ens vam llançar a alegries excessives perquè un gol d’ells els feia entrar en el partit. Vam continuar la dinàmica de seguretat i solidesa i poc a poc van anar arribant el tercer i el quart.

P- I als últims 10 minuts vareu fer gairebé un rondo etern, amb una posessió de bola altíssima.

J.CARLES- Si. ens vam moure bé, molt disciplinats. I ells aquests últims 10 minuts van notar el desgast tant pricològic com físic de jugar al nostre ritme i només amb 4 jugadors.

P- Parlant d’absències, quina previsió et fas pel retorn de Busquets ?

J.CARLES- Bé. Hem d’anar veient l’evolució dia a dia. No hi podem fer més.

P- Les últimes derrotes de FC Barcelona a casa contra el Lleida i del REus a Massanet confirmen la duresa de la competició i la importància dels resultats que ha obtingut l’equip fins ara, no?.

J.CARLES- Si, és cert. Crec que està sent tota una evolució. Tots els equips han pujat el seu nivell d’entrenaments. Potser no s’ha professionalitzat econòmicament però si a l’hora del treball. Tothom entrena molt i bé. I els entrenadors també han estat evolucionant. Els partits es preparen millor. I això es nota a la pista. cada any tots els jugadors tenen més nivell. Ja no veus golejades, tret de partits aillats. Tots els equips et cren problemes a casa, tothom et pot guanyar. I això és bó per l’hoquei. Jo estic molt orgullós de l’equip. Som un grup nou, jove, amb futur i anem partit a partit. Les sensacions són bones. Estic orgullós dels jugadors i em fan disfrutar. I els nostres socis i aficionats crec que també ho estan notant. Seguirem així, pas a pas, sent molt humils. És un privilegi estar entre els 4 primers, ho hem d’assaborir, però hem de tenir molt clar que és molt difícil i que s’ha de treballar molt per conservar els bons llocs a la classificació.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *