ARRENCA LA SETMANA DEL DERBI

El PROINOSA IHC ja ha posat en marxa el compte enrera pel pròxim compromís a la OK LLiga, dissabte a les Comes contra el Noia. Un partit amb enormes atractius. D’entrada perquè es tracta d’un autèntic derbi intercomarcal. Després perquè la classificació (3 punts entre igualadins i cavistes) revifa la llarga llista d’enfrontaments de dos històrics de la competició. El fet que siguin també rivals a la Lliga Europea (de moment el Noia guanya per 1 a 0) li acaba de donar unes dosis d’emoció que pugen molts graus amb la possibilitat de retrobar dos ex-igualadins molt estimats (Guillem Cabestany i David Càceres, que serà el primer cop que juga a les Comes des de la seva marxa aquest estiu). Tot això en la setmana en que s’ha de saber la sanció a Luis Gil per la seva agressió a l’àrbitre Bifet a l’Olímpic de Vic. En definitiva un munt d’extres per un bon partit d’hoquei, que es converteix d’aquesta manera en un dels més interessants d’aquesta primera volta. De segur que això tindrà una traducció en l’ambient que es viurà al pavelló de les Comes.

 

Els de Joan Carles han començat ja a preparar aquest enfrontament conscients que la proverbial solidesa del Noia es multiplica extraordinàriament a les Comes. Per cert, ja se saben els àrbitres per aquest partit de dissabte: Seran Gòmez i Prades. Tots dos ja han dirigit aquesta temporada a l’IHC, amb el resultat d’una victòria a casa (Prades en el 5 a 4 contra el Sitges) i un empat a domicili (Gòmez en el 2 a 2 contra el Lleida).

IGUALADA HOQUEI CLUB. UN CLUB DOBLEMENT EUROPEU

 

 

 

Mentre els jugadors del primer equip treballen pensant ja únicament en els cavistes, l’Igualada Hoquei Club ha tingut una altra oportunitat de prestigiar el nom de la ciutat. Ha estat en motiu de la presentació de les ajudes de la Generalitat als clubs catalans per la projecció internacional. Un total de 7 milions d’euros pels equips que juguen competicions europees. I en això l’IHC pot presentar merit doble perquè és l’únic club d’hoquei (i probablement de la resta d’esports) que participa en les dues Copes d’Europa, la masculina i la femenina. El porter de l’equip sènior masculí Albert Balagué, i la jugadora de l’IHC A, Anna Gil, van ser els representants del club en aquesta gala. (De fet trobar-los en la fotografia oficial podria ser objecte d’un concurs d’habilitat visual).

 

CARA I CREU DELS EQUIPS FEMENINS

 

 

 

Victòria clara de l’Igualada A i derrota sorprenent del B. (el C tenia descans). Aquest és el resum de la jornada d’aquest cap de setmana. La bona notícia l’ha donat el DYSER-Totgraf IHC A golejant a Bigues i Riells per 1 a 5. De fet les igualadines van tenir dues cares. A la primera es van trobar amb un rival molt dur que es va avançar en el marcador aprofitant una de les poques errades de l’IHC. Amb l’1 a 0 es va acabar la primera meitat. A la segona part les arlequinades van canviar d’imatge, van sortir molt conscienciades i van passar a dominar el partit de manera clara. Els gols van anar caient fins a un parcial de 0 a 5 que va deixar el marcador final en l’1 a 5 definitiu.

El pròxim  partit serà diumenge dia 12 a 3/4 d’1 al pavelló de Les Comes davant del C.E. Noia Freixenet.

 

BIGUES I RIELLS 1 (1/0) Júlia Martínez (P), Laura La Rocca, Sara Cristòfol, Gemma Cristòfol, Adriana Badia, Núria Robles, Júlia Coll, Maria Pastallá i Neus Montserrat (1). 

DYSER-Totgraf IHC A 5 (0/5) Teresa Bernadas (P), Clara Ferrer (1), Maria Díez (2), Anna Gil (2), Laura Torres, Aida Vera, Ivonne Copoví , Jordina Galán i Raquel Bernadas. 

GOLS: Primer Temps: min. 3’ 28” Neus Montserrat 1-0. 

Segon Temps: min. 3’ 40’’ Anna Gil 1-1, min. 7’ 17” Anna Gil 1-2, min. 9’ 46” Clara Ferrer 1-3, min. 15’ 48” Maria Díez 1-4, min. 19’ 29” Maria Díez 1-5.

 

Mentrestant l’IHC B va perdre contra el mateix rival en un partit insuls, que les igualadines no van saber controlar en cap moment, tot i que van anar per davant en el marcador en diverses fases del partit. De fet les noies del DYSER-Totgraf van avançar-se amb un gran tret llunyà de la canonera Carla Calleja. Les locals van neutralitzar l’aventatge de manera ràpida, cosa que també va passar amb l’empat a 2. Carla Calleja en una recuperació de bola va aconseguir marcar el 3 a 2 amb que va acabar la primera meitat.

 

El segon temps no podia començar millor per les igualadines, que se n’anaven en el marcador amb el 2 a 4. Però aquest gol enlloc de tranquilitzar les igualadines va provocar l’efecte contrari. L’IHC va desapareixer de la pista, cosa que van aprofitar les locals per remuntar de manera sorprenent el partit en poc més de 2 minuts. El  pròxim  partit del B serà diumenge dia 30 a 3/4 d’11 a Les Comes contra el C.E. Noia-Freixenet.

 

BIGUES I RIELLS 6 (2/4) Júlia Martínez (P), Laura La Rocca (1) , Gemma Cristòfol (1), Susanna Carmona (2), Adriana Badia, Miriam Ferrón i Carla Martínez (2).

 

DYSER-Totgraf IHC B 4 (3/1) Teresa Bernadas (P), Carla Calleja  (2) , Raquel Bernadas (1) , Rut Moya, Mònica Morros, Raquel Torres (1) , Ivonne Copoví i Aida Vera

 

GOLS:

Primer Temps: min. 6’ 52” Carla Calleja 0-1, min12’ 51” Laura La Rocca 1-1, min 16’ 56” Raquel Torres 1-2, min. 17’ 50” Susanna Carmona 2-2, min. 19’ 56” Carla Calleja 2-3.Segon Temps: min. 9’ 50” Carla Raquel Bernadas 2-4, min. 10’ 58” Susanna Carmona 3-4 (penal), min. 12’ 57” Gemma Cristòfol 4-4, min. 13’ 19” Carla Martínez 5-4, min. 17’ 26” Carla Martínez 6-4. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *