EDU: TOT L’EQUIP VA JUGAR MOLT BÉ

Després de la brillant victòria al Pancho Camurrias de Tenerife, la plantilla del primer equip del PROINOSA Igualada HC té ara uns dies de vacances. Els de Joan Carles no tornaran a tenir entrenament fins el dia 29 per començar a preparar el primer partit del 2009, contra el Liceo a les Comes. D’aquesta manera els arlequinats podran passar les festes de Nadal amb la satisfacció d’haver completat una bona primera volta, amb més bon joc del que evidencien els punts, però amb l’aventatge de tenir la línia de treball ben marcada de cara al futur. Tot i que el triomf es va basar en un sòlid joc col.lectiu, molt elogiat pels periodistes i aficionats canaris, un dels jugadors que en va sortir més satisfet va ser el davanter Edu Fernàndez, que en els últims partits està excel.lint el ja de per si elevadíssim nivell de joc habitual. A les Canàries va firmar un hat-trick que el col.loca entre els 5 màxims golejadors de la categoria, i va ser en tot moment un home fonamental en la victòria.

P- Edu, felicitats pel partidàs que vas fer.

EDU- Gràcies. la veritat és que tots vam estar molt bé. I d’aquesta manera va valdre la pena el llarg viatge que vam haver de fer.

P- Si, perquè només compensa tantes hores de vol una victòria, i més amb l’autoritat que la vàreu aconseguir.

EDU- SI!. la veritat és que es fa un viatge llarg i cansat. Però, clar, si guanýes val la pena. A més, feia ja dies que per una cosa o per una altra no guanyàvem i necessitàvem la victòria per afrontar amb més tranquil.litat l’aturada nadalenca.

P- Ara teniu una setmana de descans que anirà bé per recuperar-se de la marató de partits dels últims temps.

EDU- Si, ara fins el dia 29 tenim vacances. I després tornarem a tope!. Per cert, aprofito per desitjar a tots els socis i seguidors de l’Igualada HC que passin molt bones festes!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *