M. NAVARRO: TENIM MARGE PER MILLORAR

El PROINOSA Igualada 2009 ja ha començat a caminar avançant-se fins i tot a l’entrada del nou any. Els de Joan Carles han arrencat aquest dilluns la preparació pel partit de dissabte dia 3 a les Comes contra el Liceo de la Corunya, tercer classificat ara mateix a la OK LLiga, amb 8 punts més que els igualadins. Per cert, que ja se saben els àrbitres per aquest partit: seran els col.legiats Sandoval i Dapena.

Els igualadins afronten aquest partit contra el LIceo després de dues derrotes a les Comes a la OK LLiga i per tant amb la necessitat de retrobar-se amb les bones sensacions. De fet la plantilla té un alt nivell d’auto-exigència i no en fa prou amb una primera volta com la que tot just acabem de tancar. La millor mostra és la valoració que en fa de la competició un dels símbols d’aquest nou IHC, el Màgic, Marc Navarro. 

Crec que hem de ser molt exigents amb nosaltres mateixos, és per això que considero que la primera volta ha estat correcte. Haguéssim pogut fer una molt bona primera volta si no haguéssim deixa’t escapar els punts que tots sabem. Per sort, considero que tenim un marge de millora molt elevat, és per això que hem de treballar encara molt més fort i no relaxar-nos en ningún moment. Som un equip jove capaç del millor, però per això necessitem estar sempre al 100% i seguir contant amb l’ajut de la nostra afició que sembla que cada día va a més. Esperem poder guanyar al Liceo i d’aquesta manera començar bé el nou any! Bones festes a tothom!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *