ÚLTIM ENTRENAMENT AMB L’ABSÈNCIA DE TOMÀS

El PROINOSA Igualada ha tancat la preparació pel partit de dissabte a Blanes. Ho ha fet amb un dia intens. Els jugadors de Joan Carles han treballat en un doble espai. Han tingut una sessió de vídeo i també s’han exercitat a la pista.  Tot per intentar mantenir el nivell de joc exhibit en els últims partits que és l’única possibilitat d’intentar treure algún resultat positiu d’una pista de les més complicades de la Ok LLiga, el municipal de Blanes. L’equip de la Selva pràctica un hoquei molt físic i amb una gran capacitat de definició. Ja són temibles com a visitants però a la seva pròpia pista la seva perillossitat es multiplica. Per això l’IHC necessitarà donar el màxim en tots els aspectes de joc: intensitat defensiva per no perdre la cara a un partit que serà dur, circulació de bola per poder afrontar amb paciència la creació ofensiva i finalment bona selecció de moviments a l’hora d’executar les jugades davant de porteria. Els jugadors han estat sacrificant-se tota la setmana per aconseguir precisament el ple de totes aquestes condicions, imprescindibles per tenir opcions en un partit d’aquestes característiques. Dèiem abans que el dia ha estat intens perquè s’ha allargat fins a la nit quan tota la plantilla ha tingut un sopar d’equip, que no és res més que la continuitat del treball de pista però en aquest cas al voltant d’una taula i perseguint la sol.lidificació dels valors de grup.

Per cert, l’últim entrenament de la setmana ha tingut una absència. El porter de Tremp, Lluís Tomàs, no s’ha pogut entrenar amb els seus companys perquè té una petita ferida al peu. En principi no és res important i no sembla que li hagi d’impedir de poder estar a Blanes amb la resta de membres de la plantilla .

Pel que fa al Blanes en principi el seu tècnic, l’ex-IHC, Francesc Sucarrats, podrà disposar de tots els seus jugadors. Kimi Ridaura arrossegava algunes molesties aquests últims dies però ja s’ha recuperat. El Blanes-PROINOSA IHC es jugarà a les 8 del vespre (segons la web de l’equip blanenc) i l’arbitraran GOmez i mayor del col.legi català i madrileny respectivament.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *