AMB TOMÀS, CAP A LA SELVA

Finalment tot apunta que el porter del PROINOSA IHC, LLuís Tomàs, podrà ser amb els seus companys en el partit d’aquest dissabte al Municipal de Blanes, a la Selva. El mateix porter de Tremp ha explicat a la mevaweb que està molt millor de la lesió fortuita que es va fer al peu: "Estic millor. Amb aquest dos dies de descans (dijous no es va entrenar) la ferida ja s’ha començat a cicatritzar". Tomàs es va fer la ferida accidentalment i fora de la pista. "Si, em vaig enganxar el taló amb la porta del vestidor". En principi la lesió no té conseqüències més enllà del dolor que provoca. Amb el retorn de LLuís Tomàs, el tècnic igualadí Joan Carles podrà disposar de tots els seus homes per intentar donar la sorpresa a la difícil pista del Blanes. El partit, que es presenta dur i competit, comença a les 8 del vespre.

Mentrestant aquest divendres s’ha sabut que finalment el comité organitzador de la Copa del Rei d’aquest any pagarà els desplaçaments dels equips classificats. Els organitzadors de la fase final que es disputarà a la Corunya pretenien que els clubs s’encarreguessin de pagar els viatges modificant una fòrmula que s’havia seguit des de la introducció de la fòrmula amb 8 equips. Dijous al vespre hi va haver una trobada entre clubs, FEP i organitzadors de la qual en va sortir l’acord segons el qual la Corunya 2009 s’encarregarà d’aquestes despeses. Per cert, la Copa ha canviat da dates per no coincidir amb la jornada electoral per les autonòmiques a Galicia, fixada pel 1 de març. Finalment la Copa es jugarà del dijous 19 de març al diumenge 22. El sorteig pels aparellaments de quarts de final es farà el dia 4 de febrer a la 1 del migdia a l’Ajuntament de la Corunya.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *