BLANES 2 – PROINOSA IHC 2. AMB ELS TÈCNICS A LA GRADA

El PROINOSA Igualada ha seguit en la línia dels últims 2 partits. Ha fet un bon partit que no s’ha pogut traduir en una victòria perquè el Blanes ha sabut utilitzar les seves armes d’hoquei físic i els àrbitres els les han deixat utilitzar. Les millors oportunitats han estat clarament igualadines. Amb una mica més d’encert i amb menys permisivitat arbitral els 3 punts haguessin volat cap a les Comes. El partit ha quedat condicionat per l’expulsió de Joan Carles i Coco Bariles al minut 21 de la primera meitat. Com que al municipal de Blanes no hi ha grada al darrera de la banqueta Joan Carles ha hagut de donar les instruccions i ordenar els canvis amb crits i gestos des de l’altra banda. Això ha rebaixat el control que els igualadins tenien del partit i ha provocat que s’anivellessin les forces. En certa mesura es podria dir que l’IHC ha perdut 2 punts però ha mantingut alguns intangibles (com les bones sensacions o la confiança) que poden ajudar a afrontar els següents compromisos contra el Lleida a les Comes dimarts i contra el Sitges dissabte.

JOAN CARLES I COCO BARILES EXPULSATS

El PROINOSA, que ha repetit el cinc inicial de l’últim partit contra el Noia, s’ha avançat en el marcador amb una jugada de somni. Era el minut 9 quan els igualadins han muntat un excel.lent contratac. Creus ha recuperat una bola en defensa, amb una molt bona visió del joc l’ha enviada amb un passi llarg a Navarro que era a la mitja pista. El Màgic s’ha vist pressionat per 2 jugadors a la tanca i s’ha inventat un passi per sota les cames i d’esquena cap a Busquets que ha corregut pista, ha aguantat el control fins que l’Edu, rapidíssim s’ha situat al pal llarg, li ha enviat una pilota mil.limètrica i el màxim golejador igualadí l’ha empalat dins. Una jugada col.lectiva per conservar-la a la memòria pels segles dels segles.. Era el 0 a 1 i el dinové gol de l’Edu a la Ok Lliga. Amb el marcador a favor els arlequinats han jugat encara més còmodes a la pista. La llàstima és que els blanencs han aprofitat un penal per marcar el gol de l’empat. Ha estat un gol amb un punt de fortuna ja que el remat d’Armengol ha anat de pal a pal abans d’entrar. L’1 a 1 ha igualat una mica més el partit. El Blanes ha forçat encara més el seu joc al límit amb l’aquiescència arbitral de Gòmez i Mayor Fins que ha arribat el minut 21. Tot ha arrencat en una jugada en la qual  l’Igualada sortia a l’atac. El Ton que s’havia quedat tancant ha rebut un cop a la panxa de Riadura. Era la gota que feia vessar el vas. Després de moltes accions dures la banqueta ja no ha aguantat més i han protestat als àrbitres amb força intensitat (sense insults). Joan Carles, Coco i el delegat Xavi Estruch han vist una targeta groga. El tècnic i el preparador físic ja en tenien una i tots dos han estat expulsats. Tot i l’aldarull els jugadors no han perdut el partit de vista i fins i tot s’han pogut tornar a avançar amb un remat al pal de Ton Baliu amb el porter ja batut en l’últim segon de la primera meitat.

29 MINUTS SENSE TÈCNICS A LA BANQUETA

Malgrat  la dificultat de tenir l’entrenador lluny, a la grada i comunicant-se amb gestos i crits amb la banqueta,  l’IHC no ha perdut la direcció. Fins i tot ha gaudit de les millors ocasions. Abans de l’1 a 2,  l’Edu ha diposat d’un penal per marcar. I un minut després el mateix davanter igualadí li ha tornat el favor del primer gol a Creus. En una altra jugada de contratac l’Edu ha rebut una bola a la tanca, des d’allà ha assistit a Creus que s’incorporava a l’àrea i aquest ha afusellat Freixas. Curiosament els dos gols de l’IHC han arribat en el mateix minut: el 9 de la primera i el 9 de la segona. Amb l’1 a 2 els igualadins han disposat de diverses jugades per trencar el partit, en especial un remat al ferro de Marc Navarro. A 8 minuts del final el Blanes ha aconseguit l’empat amb una jugada individual de Dani Rodriguez. Els últims instants de partit han estat de patiment perquè els locals han apretat molt. La pressió s’ha traduit en intensitat a la pista i en algún comportament no molt elogiable (els locals no han tornat una bola que l’IHC havia aturat perquè fos atés un jugador del Blanes). De tota manera entre Balagué i la defensa han impedit més maldecaps. A la fi repartiment de punts en el quart empat de l’IHC en aquesta lliga.

BLANES 2 (1/1) Freixas, Benito, Sanchez, Plaza i Armengol (1), equip inicial. A. Ridaura, D. Rodriguez (1) i K. Ridaura.

PROINOSA IHC 2 (1(1) Balaguer, Navarro, Busquets, Edu (1) i Creus (1), equip inicial. T. Baliu i Pelicano. LL. Tomàs i Marín.

GOLS: 0-1 Edu (m 9), 1-1 Armengol, penal (m 13). SEGONA PART. 1-2 Creus (m 9), 2-2 Rodriguez (m 17).

INCIDÈNCIES: Gòmez i Mayor. Excessivament permissius. Han ensenyat targeta vermella acumulativa a Joan Carles i Coco Bariles per l’IHC i 4 de blaves a jugadors del Blanes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *