J.CARLES: A BLANES, L’EQUIP VA TIRAR ENDAVANT, SUPERANT-HO TOT

El PROINOSA Igualada torna a la feina aquest dilluns després de l’empat aconseguit a la pista del Blanes. Sense temps pràcticament de recuperació els arlequinats afrontaran una setmana doble amb partit dimarts (Lleida a les Comes) i dissabte (a Sitges). L’equip tècnic estarà pendent de l’evolució del cop que el capità Busquets va rebre a la cara. En principi no ha de ser cap obstacle perquè l’elèctric segueixi dirigint la descàrrega de caràcter i compromís dins de l’equip. Parlant de dirigir, Joan Carles i Coco Bariles tornaran a la banqueta després de l’estranya situació viscuda a Blanes arran de la seva expulsió a la primera meitat del partit.

P- 1 punt, bon joc i 29 minuts marcant l’estratègia des de la grada.

J.CARLES- Primer de tot crec que ens hem de controlar més. És l’autocrítica que crec que ens hem de fer. De tota manera a vegades la indignació… Nosaltres acceptem sempre que els àrbitres es poden equivocar però em sabia greu les injusticies que estaven passant a nivell de joc dur. I una mica la nostra indignació i una mica el nerviosisme dels àrbitres, que van ensenyar les targetes molt ràpid, va fer que ens acabessin expulsant. Dirigir el partit des de l’altra grada no és tant còmode. No pots viure’l igual. Crec que vam fallar en això. I més tenint l’avís de la primera targeta groga. Però a vegades els nervis i la indignació provoquen això. Segons els àrbitres ens vam passar. Sense insultar, això si. L’equip va estar molt bé i no ho va acusar.

P- I com es dirigeix des de la distància?. Perquè al Municipal de Blanes no hi ha grada darrera de la banqueta.

J.CARLES- Per sort no hi havia molta gent. Per dir-los coses als que estàven en pista, igual, sense diferències. Els minuts de temps els senyalàvem al nostre delegat, el Xavi Estruch. El pitjor eren les explicacions durant aquests minuts de temps, ja que no deixàven atançar-se massa als jugadors. Però l’equip va tirar endavant. Ens vam avançar en el marcador…I vam estar bé. Vam portar més el ritme del partit que no pas el Blanes. Ells van fer servir les seves armes, les que ja coneixem, i la veritat és que són difícils sempre. I a casa seva, més.

P- Tret del resultat que no va ser el mateix, si que l’equip va mantenir la línia de joc dels últims 2 partits, no?

J.CARLES- Si. I d’això en podem estar molt contents. Jo vaig marxar content. Vam seguir la línia. Després, pel que fa al resultat, tot canvia per petits detalls. Vam tenir per exemple ocasions clares amb l’1 a 2. Si les marquem potser estaríem parlant d’una victòria i per més d’un gol. Però no va ser així i ells van fer l’empat en una gran jugada de Dani Rodriguez. Hem d’acceptar-ho i seguir endavant.

P- I ara arriben dos partits en una setmana. El primer contra ell Lleida molt important i alhora dificilíssim vistos els resultats dels de la Terra Ferma. I el segon a Sitges és un d’aquells partits amb trampa. Primer perquè encara no han guanyat cap partit i algún ho han de fer ( i per probabilitats cada cop falta menys perquè ho aconseguiexin). I segona l’IHC és especialista en "donar primeres victòriers a cuers " (ja va passar fa 3 temporades a Vilafranca).

J.CARLES- Si, però també us haig de dir que no he vist l’equip relaxat en cap partit. hem pogut jugar bé o malament, però no ens hem relaxat. Passi el que passi no serà perquè nosaltres no hi posem el màxim. De tota manera ara ens hem de centrar en el primer dels 2 partits, el del Lleida a les Comes.És un partit molt important perquè estem en un grupet que lluitem pel 5è i 6è lloc i ens hi hem de mantenir. I això passa per guanyar dimarts perquè si no hau´ries d’anar a fer proeses fora de casa i guanyar tots els partits a les Comes i encara ens han de visitar rivals molt forts. Per això ens hem de centrar molt en ells…

P- Que estan fent una temporada excel.lent

J.CARLES- Molt bona. Ens hem de fixar que dels 10 partits que han jugat fora n’han guanyat 5 i algúns amb rivals tant forts com el Barça o el Vic. Són perfectament capaços de guanyar-nos aquí. I per això hem d’estar molt alerta, ser molt humils i seguir al màxim la línia que estem portant.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *