PERSEGUINT LA LÍNIA

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dilluns l’única sessió de preparació disponible abans d’afrontar un dels rivals més en forma de la Ok Lliga, com és el Llista LLeida. Els arlequinats han analitzat aspectes del joc de l’equip i també algunes característiques del rival en una sessió de vídeo que ha precedit el treball físic. Després els jugadors han completat l’entrenament a la pista en un entrenament que s’ha allargat per espai d’una hora. Joan Carles podrà disposar finalment de tots els seus homes ja que Busquets s’ha pogut exercitar amb normalitat després del cop a la cara que va rebre a Blanes.

El PROINOSA IHC- LLeida és un del partits més atractius de la jornada. Arrencarà a les 9 (altre cop mitja hora abans del que fins ara era habitual pels partits intersetmanals) i l’arbitraran els col.legiats Valverde i Sanz. El vestidor igualadí assumeix la visita dels llistats amb el màxim respecte per un equip que presenta unes estadístiques realment destacables. Dels 10 partits jugats com a  visitants el LLista n’ha guanyat 5 (entre ells al Blaugrana i a l’Olímpic de Vic) i és un dels pocs equips (n’hi ha 6, un d’ells l’IHC) que han aconseguit marcar més gols fora de casa que no pas n’han encaixat ( 26-23, un +3). Contra el potencials dels lleidatans els igualadins hauran de presentar tot el seu arsenal de joc i de sacrifici que els ha permet obtenir un bon rendiment en els 3 últims partits, dos dels quals a casa contra rivals si més no igual de complicats que el Lleida (Reus i Noia). L’equip afrota la jornada des de la modèstia, amb voluntat de mantenir la línia iniciada contra el Reus, conscients en tot moment que el Lleida està per sobre de la classificació i això el fa favorit però amb la voluntat inequívoca de lluitar fins a l’extenuació per i gràcies als seus aficionats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *