MIRANT CAP A SITGES

 

(Foto X. Estruch)

No han passat ni 24 hores del descomunal desgast dels jugadors igualadins per tirar endavant el partit contra el Lleida i els homes de Joan Carles ja han tonat a la feina. Aquest cop ho han fet sense els estris habituals de feina en una sessió eminentment física. Els jugadors del PROINOSA IHC han estat corrent per espai d’una mitja hora. Aquest dijous el treball ja serà de pista i amb el focus de l’atenció centrat exclusivament en el partit de dissabte a 2/4 de 7 contra el Sitges al Pavelló de Pins Bens. Allà l’IHC tindrà l’inconvenient de l’absència de Raül Marín que serà sancionat amb tota seguretat per la seva targeta vermella directa de dimarts. El Sitges-PROINOSA IHC ja té àrbitres: seran Delfa i Rubio.

Mentrestant tot i que els jugadors estan únicament concentrats en la visita a Sitges hi ha notícies relacionades amb el segëunt rival de l’IHC, el FC Barcelona. El davanter argentí Carlos Lopez podria ser baixa en aquest partit per culpa d’una lesió. Lopez es va fer una estrabada als abductors de la cama dreta en el primer entrenament de la setmana i estarà fora de les pistes durant 15 dies.

2 DE 3 EN L’HOQUEI FEMENÍ

La derrota del DYSER-Totgraf Igualada B davant del líder, l’Arenys, per 2 a 5,  va impedir una jornada de ple dels equips femenins del club. Les noies de l’A es van imposar en un gran partit al primer equip de l’Arenys per 6 a 2 i l’IHC C es va imposar per 6 a 4 al Pla HC.

L’IHC A va mantenir la bona línia de joc exhibida a lúltima jornada i es va imposar amb contundència davant d’un rival sempre complicat com l’Arenys. A més les igualadines van recupuerar el gol average. El partit es va decidir en una bona primera part que va acabar amb un 4 a 0 absolutament decisiu. A l’inici de la segona part lers visitants van inquietar amb el seu primer gol, però va ser un ensurt passatger perquè les arlequinades no només van recuperar la diferència en el marcador sino que la van ampliar. A la fi 6 a 2, amb un hat trick de l’Anna Gil. El DYSER-Totgarf IHC A jugarà diumenge a 1/4 de 12 a la pista del Girona HC.

DYSER-Totgraf IHC A 6 (4/2) Laura Balaguer (P), Teresa Bernadas (P), Maria Díez (1), Aida Vera, Clara Ferrer (1), Laura Torres, Anna Gil (3) , Jordina Galán i Ivonne Copoví (1).

ARENYS 2 (0/2) Virgínia Rodríguez (P), Anna Jou, Maria Majó (2), Laia Pera, Vanesa García, Maria Roca i Jana Verdura

Gols: Primer Temps: min. 8’ 17” Clara Ferrer 1-0, min 9’ 38” Anna Gil 2-0, min. 17’ 38” Ivonne Copoví 3-0, min. 18’ 11” Anna Gil 4-0.

Segon Temps: min. 4’ 01” Maria Majó 4-1, min 5’ 01” Anna Gil 5-1, min. 13’ 37” Maria Díez 6-1, min. 14’ 52” Maria Majó 6-2.

 

 

L’equip B va tenir menys sort en el seu enfrontament contra el mateix rival, líder de la categoria. La primera part va der dominada totalment per les visitants que es van avançar amb un clar 0 a 3. Només un gol de Raquel Bernadas a falta de 40 segons pel final va obrir les portes a l’esperança. A la segona part les igualadins van estar més atentes en defensa i van reduir el marcador a un sol gol de diferència, amb una bona acció de Mònica Morros, al minut 10. Però quan més a prop estava l’empat les noies que entrenen l’Anna Gil i la Laura Balagué van ser víctimes de la precipitació i les visitants ho van aprofitar per marcar dos gols que els asseguarven la victòria. Dissabte que vé, a les 11 del matí, l’IHC B es desplaça al Pavelló Dani Pedrosa per enfrontar-se al CH Castellar.

 

 

DYSER-Totgraf IHC B 2 (1/1) Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez (P), Carla Calleja , Raquel Bernadas (1), Ivonne Copoví, Mònica Morros (1), Raquel Torres i Aïda Vera.

 

 

ARENYS B 5 (3/2) Virgínia Rodríguez (P), Elena Ruiz, Vanesa García, Carla Navarro, Paula Batalla, Laia Pera i Marta Espinell.

 

 

Gols:

Primer Temps: Min. 5’ 10” Elena Ruiz  0-1, min. 13’ 18” Paula Batalla 0-2, min. 15’ 15” Elena Ruiz  0-3, min. 19’ 20” Raquel Bernadas 1-3.Segon Temps:

Min 10’ 03”  Mònica Morros 2-3, min. 13’ 54” Elena Ruiz 2-4, 14’ 26” Elena Ruiz 2-5.

 

 Finalment l’equip C es va emportar els punts de la visita del Pla del Penedés.  I això que igual que el B les igualadins van veure com les visitants s’avançaven amb un perillós 0 a 3, aprofitant-se de 3 errades defensives. L’IHC, però,  va saber reaccionar. Primer amb una excel.lent rematad de la Sabina i després amb una jugada de la Raquel Bernadas. De tota manera les visitants encara van tenir temps de fer el 2 a 4 que deixava la segona part com l’escenari imprescindible d’una gran remuntada. L’IHC va sortir convençut que es podia capgirar el marcador i les igualadins van convertir el partit en un taqui-gol. El bon joc cridava els gols i tot i que es van resisitir una mica al final van apareixer. Dos gols de la Raquel Torres, un de la Raquel i un altre de la Rut feien possible la gesta. Els punts es quedaven a les Comes.  

DYSER-Totgraf IHC C 6 (2/4) Ester Alamillo (P), Kelly Ordoñez (P), Raquel Bernadas (2), Sònia Morros, Loide Egea, Sabina Alamillo (1), Rut Moya (1)  i Raquel Torres (2).

 PLA HC 4 (4/0)

 L’IHC C jugarà el seu pròxim partit el dia 6 de febrer a 3/4 de 10 i 5 minuts a Corbera de Llobregat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *