UN BABY IGUALADA CONTRA EL SHUM

Els júniors Joan Raja i Joan Muntaner ha entrat a la convocatòria de Joan Carles pel partit d’aquest dissabte a les Comes, PROINOSA Igualada HC- Shum Maçanet. Els dos nois del planter substitueixen els lesionats Marc Navarro, que ja ha passat dues de les 6 setmanes previstes de baixa,  i David Busquets a qui encara li queda una setmana llarga de recuperació. Amb l’entrada dels dos jugadors de la base, la mitjana d’edat de l’equip baixa dels 24 anys als 22.6, una de les més baixes de les últimes dècades. El tècnic igualadí ja ha deixat clara la importància dels planter en un moment com aquest, amb tants lesionats, no només per permetre el treball diari de la plantilla sino, també, per afrontar els partits

El Shum, mentrestant, manté la seva estratègia de presentar-se com a víctima en aquest partit. A la seva web destaquen "el rival, la història, la pista, la dinàmica d’un i altre equip" com a arguments favorables als igualadins i elogien especialment la gran temporada del davanter igualadí, Edu Fernàndez, que porta ja 23 gols a la Ok LLiga (el seu rècord personal) que el col.loquen a només 2 del màxim golejador, un maçanetenc a les files del Vic, Jordi Adroher. Finalment la web del Shum també se centra en els bons resultats dels igualadins " que arriben, diuen,  al partit en el seu millor moment de forma ja que venen de guanyar a Europa i en els últims 3 mesos només han perdut 3 partits (contra Vic, Vilanova i Barça)". Malgrat els elogis, els igualadins tenen clar, Joan Carles ja ha ho ha recordat diverses vegades, que els selvatans són un rival molt perillós, i més amb els inconvenients provocats per les lesions, i que si el partit es vol tirar endavant haurà de ser a base de fer més quilòmetres que els visitants.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *