J.CARLES: NOMÉS ENS VA FALTAR ESTAR UNA MICA MÉS FINS

(Foto X. Estruch)

El PROINOSA IHC repren aquest dilluns els entrenaments. El focus de l’atenció se centra ara en el pròxim rival, el Mataró, que amb la seva victòria a Tenerife encara conserva esperances de salvar-se. Això convertirà el partit de dissabte al pavelló de Cirera en una final pels maresmencs, amb tot el que això suposa de dificultat afegida per l’equip visitant i de pressió pel local. De l’ 1 a 1 contra el Shum se’n poden fer diverses lectures. Una és que l’equip es va deixar dos punts amb els que d’entrada s’hi podia comptar. L’altra és que vista la mala fortuna que va perseguir els igualadins amb 5 rematades al pal (ara s’ha sabut que abans del partit una delegació del Shum va visitar Montserrat i la Moreneta)  i les baixes importantíssimes que acumulava l’equip, l’empat és un mal menor meritori. La realitat és que els de Joan Carles van ofegar ofensivament als selvatans amb un bombardeig continuat sobre tot a la segona part  i van superar amb relativa solvència les absències d’homes vitals com Navarro o Busquets. A més Balagué va tornar a oferir una magnífica actuació i ara mateix amb 49 és el quart porter amb menys gols encaixats de la Ok LLiga (darrera d’Egurrola, S.Fernandez i Llaverola i empatat amb Arellano). Elements positius als quals l’equip s’haurà d’agafar amb força en aquesta època de manca d’efectius.

P- Joan 52 rematades de perill en 50 minuts. No es pot dir que no es provés.

J.CARLES- Si. Ho vam provar i bé. Un tant per cent molt alt els remats van anar on els havíem de tirar. I no dic que va ser cosa de la mala sort. No vam estar fins. I en alguns moments una mica precipitats, en el moment de tir, en no acabar de llegir bé la segona opció … això per buscar alguna explicació a que la bola no entrés. També és cert que al final ells van tenir 2 o 3 grans oportunitats. I l’Albert va estar molt bé. És una llàstima pels 2 punts que es van perdre, però en una temporada hi ha partits així.

P- També és cert que aquests partits són d’aquells que acabes perdent.

J.CARLES- Si. L’equip, donades les circumstàncies, va estar bé. Vam fer el que vam poder i només ens va faltar ser efectius a pilota aturada o en 5 o 7 ocasions molt clares de gol i d’altres que van arribar molt bé entre els 3 pals. Senzillament ens va faltar estar més fins. 

P- O que els àrbitres veièssin, o sentíssin, el gol de Pelicano amb el 0 a 0 en el marcador.

J.CARLES- Jo a la pista no el vaig veure i encara no he revisat el vídeo. Ara, tot hagués canviat, és clar. També, si haguessim marcat l’empat abans perquè ells estàven molt justos de forces i hauríem tingut mé stemps per remuntar. Ara , ja des d’aquest dilluns, hem de treballar fort. Buscar més efectivitat, més recursos tècnics individuals per passar-la bé, rematar-la més ràpid i avançar-te al rival llegint la jugada. Hem de seguir treballant. I és cert que el nostre perseguidor ens ha retallat dos punts, però nosaltres li hen retallat un al que ens va davant. Ara ens hem de centrar exclusivament en el següent partit, que serà molt difícil.

P- Un partit que hauràs d’afrontar en les mateixes condicions que contra el Shum, perquè Busquets no arribarà a temps.

J.CARLES- Si, però esperem que treballant ho puguem millorar. Que la gent que fins ara no tenia tants minuts els segueixi aprofitant per tenir més confiança, més saber estar i tot això pugui sumar a Mataró. L’altre dia els de Mataró van guanyar a Tenerife i ara el partit contra nosaltres és el seu partit clau. I nosaltres ens hem d’intentar beneficiar d’aquesta possible pressió.

P- Una última cosa. Tu vas jugar la primera fase del Mundial de Sesto San Giovani al PalaBassano de Bassona del Grappa. Suposo que no t’importaria tornar-hi.

J.CARLES- No, gens. A més tinc molt bons records perquè allà ens vam classificar amb el Lleida per la final de la Copa Cers i ho tinc molt present. El més important és que és una ciutat d’hoquei, que té experiència en organitzacions d’esdeveniments importants com serà ara amb la Final Eight. Tenen un bon pavelló, amb unes característiques ideals. És una ciutat maca. Si ja de per si és atractiu jugar una fase final, la seu ajuda a que ho sigui encara més. Seria molt maco. És un somni. Un somni pel que hem de lluitar al màxim.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *