VISITA COMPLICADA

El PROINOSA Igualada ja ha començat la preparació pel partit de dissabte contra el Mataró. El vestidor igualadí és molt conscient de la dificultat que suposa aquest desplaçament. D’una banda perquè l’equip encara no podrà comptar amb cap dels dos lesionats, Navarro i Busquets, homes bàsics en el joc arlequinat. De l’altra, l’últim resultat dels mataronins, la victòria per 2 a 3 contra el Tenerife, que els apropa al somni de la permanència. Ara tenen la salvació a 4 punts i en queden 18 en joc. Per tant el partit de dissabte és per ells absolutament decisiu. D’aquí que ja s’estan fent crides als seguidors perquè omplin el pavelló de Cirera. A més l’equip mataroní hi arribarà reforçat anímicament especialment el jove Marc Figa que al Pancho Camurrias va signar un hat-trick.

El partit, que es jugarà a partir de les 9 ja té àrbitres. Seran Molina i A Lòpez. Una parella de col.legiats que ja ha arbitrat l’IHC aquesta temporada. Va ser en la derrota al pavelló de les antigues casernes per 2 a1 contra el Vilanova. MIllors resultats han aconseguit els igualadins amb ells però per separat. Molina va ser un dels 2 àrbitres de l’IHC 4 – Voltregà 1 i A. Lòpez de l’IHC 5 – SItges 4. Conclusió, millor no junts i a casa.

Per cert els resultats d’aquesta jornada que li han donat el liderat al CP Vic han fet reaparèixer els mèrits del Dream Team. La premsa nacional ha destacat la gesta del Vic i ho ha fet en justicia perquè feia 11 anys que el FC Barcelona no ocupava el primer lloc a falta només de 6 jornades pel final de la lliga regular. I ha estat en el moment de comprobar qui va ser l’últim equip ha aconseguir-ho quan ha aparegut l’Igualada Hoquei Club. Aquesta és la manera com ho presenta, per exemple, el Mundo Deportivo. "De hecho, los azulgrana han sido siempre líderes de la fase regular en las últimas 11 temporadas y se han llevado todos los títulos en juego. La última vez que el Barça no era líder a 6 jornadas del final de la fase regular fue en la temporada 1996-97, cuando la Liga aún se jugaba en dos fases más un playoff de cuatro equipos. Entonces, los azulgrana eran cuartos a tres puntos del Igualada, que acabó primero la segunda fase y se adjudicó el título en la final del playoff contra el propio Barça. Fue la última Liga que no ganaron los azulgrana."  En efecte, l’última lliga abans del domini avassagador del FCB. És aquella que van guanyar al mateix Palau Blaugrana els Carda, Folguera, Guillen, Llaverola, Polan, Caceres, Tibau, Tarrida, Pont i companyia, el nostre llegendari Dream-Team-2. Una petita dosi de reconeixement per un club que, aleshores igual que ara, treballa des de la modestia per intentar ser els millors, com diu el lema històric del vestidor igualadí.

NOMÉS UN PARTIT, PERÒ AMB VICTÒRIA DECISIVA

Era el dia definitiu. Les igualadines no podien fallar. Es jugava finalment el DYSER-Totgarf IHC B – Vic, de la Primera Catalana, desprès de dos ajornaments , primer per circumstàncies esportives i la segona per la ventada. L’enfrontament davant del cuer era de vital importància per les igualadines, ja que les podia ajudar a sortit dels llocs de descens. Tot i la seva classificació, el Vic, tot un veterà de la categoria, es presentava com un equip extremadament complicat, especialment perquè arribava amb el reforç de dues jugadores de l’equip de la Primera Nacional. Però les noies del Dyser–Totgraf, van sortir a dominar el partit i ho van fer de principi a final. L’equip va buscar amb insistència la porteria rival. A la primera part, tot i un excel.lent joc d’equip, només ho van aconseguir en una ocasió, amb un gol de la Raquel Torres. El Vic només va arribar un cop a porta, en un 1 contra 1 que la Teresa Bernadas va resoldre amb una excel·lent aturada.

La segona part del partit va ser un atac continuat de les igualadines, que aquesta vegada van veure porta amb més facilitat, fins al 4 a 0 final, amb gols de la Carla Calleja(2) i l’Aida Vera. Victòria merescuda i molt important de les noies de Anna Gil i la Laura Balaguer.

 

 

DYSER-Totgraf IHC B 4 (1/4) Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez (P), Carla Calleja (2) , Raquel Bernadas, Ivonne Copoví, Raquel Torres (1), Jordina Galán i Aida Vera (1)


CP VIC 0 (0/0) Mireia Moraleda (P), Ester Tosar (P), Mariona Caralt, Laia Archs, Laura Verdaguer, Sandra Nuri, Dunia Anglada, Griselda Font i Nara López.

 

 

Gols: Primer Temps: min. 9’ 42” Raquel Torres 1-0.Segon Temps: min. 4’ 03” Carla Calleja 2-0, min. 12’ 43” Raquel Bernadas 3-0,

min. 17’ 27” Aida Vera 4-0.

 

 

El proper partit:  La pròxima jornada es repetirà el mateix enfrontament, aquest cop a Vic. Serà el  diumenge dia 1 de març ja a la segona volta, a  1/4 de 12 del migdia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *