TREBALLANT MATARÓ

Segon entrenament de la setmana dels jugadors del PROINOSA Igualada. Aquest dimarts els homes de Joan Carles han tocat pista al Pavelló de les Comes, després de l’intensíssima sessió física del dia abans a l’Estadi Atlètic. De fet els arlequinats reconeixien que encara notaven l’esforç que havien hagut de fer 24 hores abans per seguir el ritme marcat per Coco Bariles. Tot això no ha impedit que l’entrenament hagi estat bó pensant en l’exigència del partit de dissabte al pavelló de Cirera. El capità de l’IHC, David Busquets, ha donat mostres evidents de millora però això no fa canviar la previsió que no jugui a Mataró. Entre d’altres coses per la trascendència dels partits que haurà d’afrontar desprñés el PROINOSA, entre ells la visita a Porto i la fase final de la Copa del Rei.

Mentrestant aquest dimecres hi ha hoquei, encara que no d’OK LLiga. Noia i Barça disputen el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya amb 5 a 1 de l’anada pel FC Barcelona.

I també aquest dimecres hi ha una convocatòria de control d’hoquei femení al CAR de Sant Cugat. A la llista de setze jugadores convocades n’hi ha dues del DYSER-Totgraf IHC. Son les germanes Raquel i Teresa Bernadas.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *