BUSQUETS JA CORRE

11 dies després de la seva lesió a la Salle Omnisports de Dinan, en el partit de la Copa d’Europa contra el Quevert, el capità del PROINOSA Igualada, David Busquets,  ha tornat a còrrer. És un pas més en la seva recuperació de la lesió als abductors que es va fer a terres franceses. Tot i que no podrà jugar encara contra el Mataró aquest dissabte, l’elèctric entra en la fase final de la seva evolució i el cos tècnic espera que pugui estar a punt en el partit contra el LLoret a les Comes. El pas endavant del Busqui ha estat la notícia més destacada d’un entrenament, el d’aquest dijous, que s’ha desenvolupat sense novetats. Tècnic i jugadors segueixen preparant la millor estratègia per afrontar un partit que pel rival, el Mataró serà una autèntica final.

No és la primera vegada que els igualadins visiten la pista de Cirera en unes circumstàncies semblants: amb moltes baixes pròpies i amb urgències en el rival. De fet el PROINOSA encara no ha aconseguit jugar a Mataró amb l’equip complet (si més no en lúltima etapa d’aquest equip a la Ok Lliga). I sempre amb dues baixes. Ara fa dues temporades l’IHC, que aleshores entrenava Albert Tarrida, va jugar a Mataró a la penúltima jornada de la lliga amb les absències de Càceres i Edu per lesió i amb els mataronins jugant-se el descens. El partit va acabar amb empat a 1 gol i els del Maresme van aconseguir el punt que els mantenia a la Ok Lliga. La temporada passada la lluita entre els dos clubs va canviar d’objectius ja que el Mataró aspirava a entrar a la Copa del Rei. Els igualadins, que hi estaven classificats com a organitzadors, van guanyar a domicili per un clar 1 a 4 amb gos gols de Navarro, en el retorn del Màgic a la pista on havia estat jugant les dues temporades anteriors, i de Raül Marín.  També en aquest partit el PROINOSA va haver de jugar amb baixes. I altre cop dues: Jordi Bargalló, amb la cama enguixada, i altre cop David Càceres, en plena recuperació d’una operació al canell i fent de comentarista per Ràdio Igualada. Per cert que aquell partit va tenir també anècdota perquè Ton Baliu, que va tenir una actuació molt complerta, va haver de jugar amb un guant cedit pel mateix Mataró perquè se n’havia deixat un a Igualada.

D’altra banda, el FC Barcelona s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Espanya després d’haver-se imposat al Noia a Sant Sadurní per 3 a 4 en el partit de tornada de la final (a l’anada els blaugranes havien guanyat per 5 a 1).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *