AFINANT LA PUNTERIA

El PROINOSA Igualada ha tancat la preparació pel partit de dissabte al pavelló municipal de Cirera contra el Mataró. Ho ha fet amb un últim entrenament en que han destacat els exercicis de remat a porteria. I és que la falta de precisió, de punteria,  va ser precisament la causa que dissabte contra el Shum volessin dos punts de les Comes després d’haver protagonitzat un autèntic festival ofensiu amb 52 remats a porta en 50 minuts de joc i 5 remats als pals. A l’entrenament hi han pres part els jugadors juniors, Raja, Manzano i Marc Muntaner. El gran ambient de treball que hi ha hagut a la pista durant l’entrenament s’ha traslladat després a l’habitual sopar setmanal de la plantilla del primer equip igualadí.

Mentrestant aquest dissabte es viurà un moment històric. El del debut a la Copa d’Europa del primer equip femení del club. Serà a les Comes a les 6 de la tarda i enfrontarà les arlequinades del Dyser Totgraf Igualada HC  a les alemanyes del Tus Düsseldorf-Nord . El partit l’arbitratrà el portugés Luís M. Peixoto.

D’altra banda a la seva edició d’aquest dijous el Mundo Deportivo ha informat de l’aprovació a l’assemblea de la CIRH celebrada al Japó de les noves normes de joc de l’hoquei patins. Nova normativa que s’aplicaria ja la temporada vinent a Europa i d’aquí a dues a la resta del mon. Aquestes són algunes de les variacions principals segons aquest diari:.

-La reiteració de faltes equivaldrà a una falta directa. Hi haurà un primer cicle de 10 faltes i els següents cicles seran de 5.

-Desapareix la targeta groga i les faltes greus es sancionaran amb targeta blava. Aquesta suposarà una falta directa i que l’equip infractor quedi amb un jugador menys durant dos minuts o fins que l’equip amb superioritat numèrica faci un gol. Tres blaves equivaldran a una vermella. Aquesta vermella suposarà que l’equip quedi en inferioritat durant 4 minuts o fins que encaixi un gol

-Els mals comportaments dels membres banqueta es sancionaran amb vermella, a excepció dels jugadors, que només veurien la blava. Si no es localitza al culpable del mal comportament és l’entrenador qui s’emporta la blava

-S’avança la falta directa dos metres i es situa centrada amb la porteria i no als costats com fins ara. El jugador podrà acostar-se o tirar directament. El penal serà obligatòriament tirat de forma directa i el porter no es podrà moure fins que el jugador toqui la bola amb l’estic

-S’introdueix el passiu, és a dir, que si l’àrbitre considera que un equip no vol atacar o perd temps, aixecarà els braços i aquell equip tindrà 5 segons per tirar a porterir. Si no ho fa, la possessió passa a l’equip rival

-No hi haurà línia de camp enrere i els equips podran jugar al seu camp als cops que vulguin però només durant 5 segons. Si se n’abusa l’àrbitre pot pitar passiu

-En els últims 5 minuts es podrà canviar el porter per un jugador de pista

-Es redueix la zona de protecció del porter que, a més, podrà posar el genoll a terra durant una acció de joc.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *