J. CARLES: ARA EL QUE ENS IL.LUSIONA ÉS TORNAR A SER-HI TOTS

(Foto Javier Rodriguez)

Acabada la Copa del Rei 2009 (des d’aquí l’enhorabona al Vic) ara el PROINOSA IHC ha de centrar tota la seva atenció en els 3 partits que queden de lliga regular (Alcoi i Tenerife a casa i precisament Vic a fora). la preocupació seguiexen sent les lesions. Per dissabte és molt probable que només 1 dels 3 lesionats pugui estar en condicions de jugar, raül marín (altra cosa és que ja hagi recuperat tot el ritme de competició després de la pausa forçada). Creus i Navarro ho tenen més complicat.  El pitjor és que l’equip recupera un jugador i en perd un altre, Ton Baliu, per sanció, amb la qual cosa tot queda si fa no fa igual, amb 3 baixes de jugadors molts importants. Altre cop els júniors seran bàsics per donar continuitat al joc i per intentar trencar la dinàmica negativa de 4 partits sense guanyar. de tot plegat en parlem amb el tècnic de l’IHC, Joan Carles.

P- Joan, ara toca centrar-se exclusivament en la Ok LLiga. Com valores la Copa, que per nosaltres ha tornat a estar marcada per les lesions.

J.CARLES- La Copa m’ha deixat unes bones sensacions. Ja erem conscients de com hi arribavem per culpa de les lesions. Jo ho haviem experimentat davant del Porto. T’enfrontes a 2 equips amb tot el seu potencial i tu has de fer-ho amb moltes absències. I és clar, això és complicat. Però crec que vam sortir amb el cap ben alt. Vam jugar un dels partits més atractius de tota la competició. I estic content amb l’equip i amb els júniors. I ara estem amb moltes ganes de seguir treballant, de recuperar el Jordi i el Marc i de pensar ja només en la lliga regular. Arribem justos per l’Alcoi, però intentarem sumar els 3 punts , després anirem a Vic, a veure que passa … el que il.lusiona és poder tornar a estar tots junts un altre cop.

P- Precisament sobre això. Com va la recuperació de Creus i Navarro, quan poden estar a punt per jugar?

J.CARLES- El Jordi encara ho té difícil per dissabte. I el següent partit és molt seguit, dimarts… crec que el seu dia serà contra el Tenerife. Ara. Igual ens sorprén perqué ell en té moltes ganes i treballa fort. Veurem que diuen els metges. El Marc va bastant bé, però crec que no l’hem de forçar. Segurament ens haurem d’esperar al dia del Tenerife. Així durant la Setmana Santa anirà agafant ritme amb la selecció a Montreux i així tornarà rodat. Ara, ell està realment bé. El problema per dissabte és que no tenim el Ton per sanció. Esperem que el Raül Marín estigui ja bé del tot.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *