SESSIÓ ESPECIAL

Entrenament específic aquest dilluns pels jugadors lesionats o que acaben de sortir d’una lesió. Són els esperadíssims Marc Navarro, Jordi Creus i Raül Marín (tot i que aquest darrer ja va poder disputar alguns minits en el partit de Copa contra el Liceo, amb un nou look per cert que sorprendrà amb tota seguretat als aficionats). Tots tres han fet treball físic sota la direcció del preparador Coco Bariles. El Marc, el Jordi i el Raül, que necessiten tornar a agafar el ritme dels seus companys quan abans millor, han estat acompanyats per diversos jugadors juvenils i júniors. Després, tots plegats, també han fet una estona de pista. La resta de la plantilla que porta molts minuts a les cames arran precisament de les lesions han tingut jornada de descans.

Després de l’entrenament Marc Navarro explicava a la mevaweb com està de la seva lesió a l’espatlla quan ja s’han complert les 6 setmanes previstes de recuperació. "Estic molt millor. A veure com va aquesta setmana. De fet ja entrenaré normal i seguiré fent recuperació. No crec que em "deixin" encara per dissabte".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *