PER FI, TOTS

Per primera vegada des de fa 45 dies el PROINOSA Igualada ha pogut fer un entrenament amb tota la plantilla al complert. I és que Marc Navarro i Jordi Creus han pogut participar amb la resta de companys en el partit que ha clos la sessió preparatòria d’aquest dimarts. Ha estat la demostració més palpable que tots dos enfilen ja la recta final de la seva recuperació. En aquest sentit Jordi Creus ha expresat el seu optimisme a la mevaweb : "Em trobo bé. La cosa va millorant. M’agradaria jugar dissabte però tant el tècnic com  el fisio volen ser prudents. Ja veurem l’evolució en els dies que queden. Malgrat la reincorporació als entrenaments dels jugadors fins ara lesionats, es manté la presència, absolutament imprescindible,  dels jugadors del planter, tant pel treball del dia a dia com després a l’hora del partit. En aquesta ocasió han pres part en l’entrenament els júniors Raja, Marc Muntaner i Ricard.

25 ANYS DE L’ASCENS

 Aquest dimecres fa exactament 25 anys de l’ascens de l’Igualada Hoquei Club a la Divisió d’honor. Era un 25 de Març del 1984 i els jugadors de Josep Alonso van imposar-se en un duríssim partit al Cambrils per 2 a 3 amb un últim gol de penal, que ja ha quedat per la història, de Jaume Obrellaunes Canet (abans havien marcat Jordi Llorach i Ventura, però els locals havien aconseguit empatar a 2). Tot i els incidents al final del partit l’ascens ja era una realitat i es va celebrar a l’engrós pels carrers de la ciutat. Aquella victòria va obrir la porta després a tots els èxits posteriors, entre ells la primera lliga de la que aviat es compliran els 20 anys.  

Amb motiu precisament d’aquesta commemoració (el 20+25) l’IHC ha organitzat una sèrie d’actes de celebració i precisament aquest dissabte els convidats a les Comes seran els integrants d’aquell equip de l’ascens. Aquest dijous oferirem un extens reportatge sobre aquell històric 25 de març del 1984. 

CAP DE SETMANA A  ZERO. NI GOLS, NI PUNTS. NI SORT:

Mala jornada pels equips femenins de l’IHC, amb dues derrotes a casa contra el Bigues i Riells. El DYSER-Totgraf IHC A de la Primera Nacional Catalana va perdre per 0 a 1 davant del Bigues i Riells. Tot i que les igualadins van disposar de moltíssimes oportunitats de marcar van ser les visitants les qui van aprofitar una errada defensiva per fer ja a la segona part  el primer, i a la fi, únic gol del partit. Com ja havia passat a la primera meitat ‘IHC va seguir tenint oportunitats per marcar, sobre tot a la contra, per la portera visitant, CRistina Vegas, molt encertada, ho va evitar en tot moment. La pressió ofensiva de l’equip marlequinat es va multiplicar encara més a mesura que passaven els minuts però es van mantenir la mateixa conjunció insalvable de portera en estat de gràcia + desencert de cara a porta. L’IHC va dominar de principi a fi el partit però es va quedar sense gols i sense punts.

El pròxim partit: Serà divendres a 2/4 de 9 contra el potent Voltregà, en jornada avançada, per l’enfrontament de copa d’Europa que tots dos equips tenen el següent cap de setmana. Posteriorment, les igualadines tornaran a jugar diumenge a les 5 de la tarda al pavelló Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, davant del C.E. Noia Freixenet.

 

DYSER-Totgraf IHC A 0 (0/0) Laura Balaguer (P), Teresa Bernadas (P), Clara Ferrer, Maria Díez, Anna Gil, Laura Torres, Aida Vera, Ivonne Copoví i  Jordina Galán.

 BIGUES 1 (1/0) Cristina Vegas (P), Sara Cristòfol, Gemma Cristòfol (1) , Adriana Badia, Núria Robles, Júlia Coll, Carla Martínez i Neus Montserrat.

Gols:

Segon Temps: min. 4’ 23’’ Gemma Cristòfol 0-1.

 

 

Les noies de l’IHC B també van perdre, en aquest cas per 0 a 2, en un partit jugat amb gran intensitat pels 2 equips.Les igualadines pressionaven a les rivals i creaven ocasions amb rapidesa. Però igual que en el partit de l’equip A la portera visitant va firmar una gran actuació. També a l’àrea igualadina la Kelly aturava totes les ocasions de les vallesanes. Amb el recital de les porteres la primera part va acabar amb l’empat a zero inicial.

 

 

En canvi només començar la segona part el Bigues es va avançar amb una jugada desgraciada, pelna de rebots i mals rebuigs de bola. El 0 a 1 va portar l’IHC a l’atac cosa que va permetre les visitants d’aprofitar una contra per acabar de sentenciar el partit.

 

 

El pròxim partit: Es disputarà diumenge a 2/4 de 7 de la tarda, al pavelló del Foment Agrícola de Sant Sadurní, contra al C.E. Noia – Freixenet “B”.

 

DYSER-Totgraf IHC B 0 (0/0) Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez (P), Carla Calleja , Raquel Bernadas, Rut Moya, Mònica Morros, Jordina Galàn i Aida Vera

 

BIGUES 2 (0/2) Cristina Vegas (P), Mònica Gómez (1),  Gemma Cristòfol, Susanna Carmona, Adriana Badia (1), Miriam Ferrón i Carla Martínez

 

Gols: Segon Temps: min. 0’ 59” Mònica Gómez 0-1, min. 19’ 47” Ariadna Badia 0-2. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *