NAVARRO I CREUS CONVOCATS

Finalment Marc Navarro i Jordi Creus han entrat a la llista pel partit de dissabte contra l’Alcoi. Creus ja va formar part de la convocatòria per l’enfrontament contra el Liceo a la Copa del Rei però aleshores no va arribar a jugar ni un minut. En el cas del Màgic serà el seu retorn a l’equip 49 dies després de la lesió que es va fer també a les Comes contra el FC Barcelona. No es pot assegurar que disposin de minuts però el seu reingrés a la dinàmica del grup és uan de les millor notícies que pot rebre l’afició de cara a aquest tram final de la temporada. D’aquesta manera Joan Carles es queda amb l’unica baixa segura de Ton Baliu per sanció, fet que possibilitarà l’entrada a la llista de dos jugadors de la base.  El C.P. Alcodiam també arriba amb una baixa per sanció, la del català Pere Cañelles que va rebre una targeta vermella directa en l’últim partit dels alcoians (4 a 3 contra el Tenerife). El seu lloc l’ocuparà el juvenil Carlos Perez. Els de Diego Mir venen a les Comes amb la fama de ser un equip molt golejador (de fet ha marcat més gols que l’IHC, 69 per 67) i per tant s’haurà de vigilar la seva capacitat ofensiva (en defensa les xifres són notablement favorables als igualadins amb 57 gols encaixats per 88 dels alcoians). El PROINOSA IHC- Alcodiam es jugarà aquest dissabte a partir de 2/4 de 8 amb arbitratge de Valverde i A. Lopez.

Mentrestant ens arriba des de la base una interessant iniciativa dels juvenils de l’IHC per animar a l’afició a que diumenge pugi al pavelló de les Comes a donar-los suport en el trascendental partit d’aquest diumenge a les 11 del matí contra el Castellar que els pot donar el pas als Campionats de Catalunya. Des d’aquí ens afegim al 100X100 a la campanya.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *