EL PROINOSA IHC TORNA A LES COMES 20 DIES DESPRÉS

Els júniors Jordi Casanovas i Joan Muntaner completen finalment la llista de convocats de Joan carles pel partit d’avui a les Comes contra l’Alcoi. És la llista amb més jugadors sèniors dels últims 5 partits, ja que registra els retorns de Navarro i Creus, tot i que no és segur que acabin jugant. L’única absència, i molt destacada pel nivell de joc que està oferint, és la de Ton Baliu per sanció. El PROINOSA Tgualada torna a ser, un any més, un dels equips més nets de la categoria ja que Baliu és només el segon jugador que ha de descansar per acumulació de targetes . L’altre va ser Creus que va forçar la cinquena per Sant Sadurní ja que igualment no hi podia jugar per culpa de la lesió. Marín també es va perdre un partit, a Pins Bens contra el Sitges, però en aquella ocasió no va ser per acumulació sino per una targeta vermella. Precisament tampoc no podrà jugar a les Comes per targeta vermella el jugador de l’Alcoi, Pere Cañelles. Aquest divendres s’ha sabut que el comité de competició l’ha sancionat per 4 partits per agressió a un contrari en el partit contra el Tenerife. Malgrat aquesta baixa,  l’Alcodiam és un equip temible que a la primera volta, al Francisco Laporta, ja va aconseguir empatar als últims segons un partit que dominaven els igualadins i que en les últimes jornades ha estat capaç de guanyar a la pista del Vic. Al vestidor de l’IHC se li reconeix la perillositat i en virtut d’això afrontaran el partit amb la màxima concentració.

El partit contra els alcoians arrencarà a 2/4 de 8 amb l’arbitratge de Valverde i Lòpez i de fet suposa la tornada de l’hoquei a les Comes després de 20 dies sense partits (L’IHC ha jugat 3 cops seguits fora de casa, Noia d’Ok Lliga, Porto de Champions i Liceo de Copa del Rei). El PROINOSA IHC-Alcoi queda marcat també per les celebracions del 25è aniversari de l’ascens que es faran a la mitja part i que portaran a les Comes a bona part de l’equip que va aconseguir l’acens un 25 de març del 1984 a la pista del Cambrils. Noms com Jordi Llorach, Josep Renau, Jordi Poblet, Lluís Juanpere, Jaume Canet, Jaume Ventura, Josep Solà, Jaume Marimon, Lluis Esquerra, Salvador Esquerra, Marcel Pujol, Toni Jorba… els entrenadors Alonso i Torra , el fisio Coco o el president del club aleshores, Josep Maria Bausili, rebran l’aplaudiment d’un pavelló on no hi van arribar a jugar mai però que ells amb el seu èxit amb ajudar a construir.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *