BASE DE CAMPIONAT

Fins a 3 equip de la base de l’Igualada HC, júniors, juvenils i infantils,  participen en campionats de Catalunya de les seves categories. El júnior A disputa la fase final del campionat A per tercera temporada consecutiva. Un fet que té un valor molt alt si tenim en compte que aquest any l’equip ha anat curt d’efectius, que ha estat jugant dues competicions (amb la duríssima primera catalana) i que ha hagut de fer el sobreesforç d’ajudar al primer equip quan Joan Carles es va quedar sense efectius per culpa de les lesions. Ara, com si el calendari hagués volgut tornar-los el favor, l’eliminació al play-off de la Ok LLiga contra el Liceo ha permés que Ton Baliu pugués ajudar als seus companys de lleva en aquesta competició.

El Petromiralles IHC junior A no ha pogut començar la competició que es disputa a Sant Cugat amb victòria. Tot i que dominava per 4 a 1 en el marcador ha acabat empatant a 5 amb el Mataró. I encara es podria dir que ha salvat un punt perquè a falta de 15 segons els àrbitres han expulsat amb targeta blava al porter Albert Lopez. El juvenil Miquel Bars ha pogut aturar el penal i ha permés que el partit no se n’acabés d’anar. L’arbitratge ha estat clarament una llosa pel joc de l’IHC. Ha estat molt rigurós amb els igualadins fins al punt que hi ha hagut 4 expulsats, 3 amb targeta blava, Lopez, Raja i Baliu, i un amb vermella, Casanovas.

Però, tot i que ha acabat tenint incidència en el joc, aquesta no és l’única raó de l’empat final. La realitat és que el Petromiralles IHC ha fet una gran primera meitat de la que n’ha tret poc profit de cara al marcador, 2 a 1 amb gols de Novas i Baliu, i ha mantingut el ritme a la segona fins que ha aconseguit el 4 a 1, gols de Fran i Marc Muntané. Amb el partit absolutament controlat els arlequinats han aixecat una mica el peu, han baixat la intensitat defensiva i no han perseguit amb tanta deterninació el gol. Això ha propiciat que el Mataró entrés en el partit i que ho fes amb una altíssima eficàcia que li ha permés de remuntar fins al 4 a 4. Tot i Marc Muntané ha tornat a posar per davant a l’IHC en transformar una falta directa, els maresmencs han tornat a empatar de penal. Els atacs finals dels igualadins no han obtingut recompensa i si no es per l’aturada de bars fins i tot es podríen haver quedat sense el consol del punt obtingut. I més si tenim en compte que a l’altre partit del grup Tordera i Vic B han empatat també, en aquest cas a 1 gol. A l’altre grup el FC Barcelona s’ha imposat per 7 a 0 al Arenys mentre el Voltregà i el GEiEG B han empatat a 5.

Petromiralles IHC Junior A 5 (2/3) A. Lopez, J. Muntané, M. Muntané (2), Casanovas (1) i Raja, equip inicial. T. Baliu (1), Fran Sabater (1), Ricky Manzano i Miquel Bars.

Mataró 5 (1/4)

Aquest dissabte els igualadins juguen dos partits. Primer a 2/4 de 2 contra un dels aspirants al títol, el Tordera d’Enric Torner. Al vespre, a 2/4 de 10,  jugaran el segon partit del dia contra el CP Vic

SENSE SORT


Tampoc no han pogut guanyar en els seus debuts els infantils i els júnior C de l’IHC. L’equip infantil, que disputa el campionat de Catalunya B a les instal.lacions del Reus Ploms, ha perdut per 3 a 1 contra el Lloret B, amb gol d’Adrià Rodriguez. Els igualadins han jugat amb: Cesc Figuerola, Arnau Figuerola, Martí Dalmases, Jem Pol Abad, Fran Domènech, Albert Torra, Jordi Bassols, Adrià Rodriguez i els alevins Cèsar Vives i Manel del Valle.

L’Infantil té aquest dissabte jornada doble. A les 9 juga contra el Sant Feliu B i a la 1 contra el Noia C.

Per la seva banda els júniors C han caigut per 5 a 1 contra el Caldes, en campionat de catalunya B que es disputa a Sant Celoni. El gol igualadí l’ha fet Nil Garreta. El Petromiralles IHC ha format amb Borja Soriano, Nil Garreta, Jordi Calduch, Xavi Tèllez, Albert Vidal, Pol Domènech, Raül Lopez, Sergio Martín, Josep Guixà i Sasha Vilades. Com els seus companys, els júniors C també tenen jornada doble aquest dissabte. A 2/4 d’11 del matí s’enfronten al Vilafranca i a 2/4 de 10 de la nit al Tordera.

LES NOIES BUSQUEN LA FINAL FOUR A ITÀLIA

El DYSER-Totgraf IHC A juga aquest dissabte a l’esplèndit PalaBassano de Bassano del Grappa el partit de tornada dels quarts de final de la Copa d’Europa femenina contra l’equip italià. El resultat de l’anada, 5 a 0, fa tenir esperances que les igualadines puguin accedir a semifinals en la seva primera participació en la competició continental.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *