JORNADA POSITIVA

Els equip base de l’Igualada HC han guanyat els 4 partits que de moment porten disputats en la segona jornada dels 3 campionat de Catalunya que s’estan jugant. El júnior A ha aconseguit un extraordinari triomf davant d’un dels favorits, el Tordera d’Enric Torner. I ho han fet a més amb golejada, ja que a la segona part perdien per 2 a 0 i han acabat guanyant per 3 a 2 amb gols dels dos germans Muntané i de Ton Baliu. Aquesta nit a 2/4 de 10 juguen un partit decisiu contra el Vic B.

A Sant Celoni, el júnior C s’ha imposat per 7 a 4 al Vilafranca amb gols de Raül Lòpez, Pol Domènech, Albert Vidal (3) i Jordi Calduch. Aquesta nit a 2/4 de 10 es jugaran el pas a les semifinals amb el Tordera.

Qui ja ha aconseguit entrar a les semifinals són els infantils que han guanyat els seus dos compromisos d’aquest dissabte. 4 a 2 al Sant Feliu, amb gols d’Adrià Rodriguez (3) i Fran Domènec i 6 a 3 al Noia amb un altre hat trick de Rodriguez i 2 de Jem Pol Abad i 1 de Cesar Vives. Els infantils encara no tenen rival però si horari. Jugaran a 1/4 d’11 de la nit.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *