TOTS A SEMIFINALS!!

L’Igualada Hoquei Club ha viscut un dissabte rodó. Els 4 equips que es jugaven la possibilitat d’accedir a semifinals dels seus respectius campionats ho han aconseguit. Les noies del DYSER-Totgraf IHC A ja són a la Final Four de la Copa d’Europa després d’imposar-se al Bassano per 2 a 4 amb gols de l’Anna Gil, Ivonne Copoví i Laura Torres (2). A l’anada les de Xavi Claramunt ja s’havien imposat per 5 a 0. Els altres classificats són el Voltregà, que s’ha imposat al Noisy per 3 a 1 (2 a 4 a l’anada), el Coutras que ha guanyat al Juventus per 5 a 2 superant el 5 a 4 de l’anada i finalment el Biesca Gijon que ha tornat a golejar el Viareggio italià, aquest cop per 2 a 7, 6 a 1 en el primer partit.

A Sant Cugat el Petromiralles IHC júnior A s’ha classificat per semifinals tot i perdre al vespre contra el Vic per 3 a 2 amb dos gols de Ricky Manzano. Els igualadins, però, havien fet un pas de gegant anteriorment imposant-se a un dels favorits, el Tordera per 3 a 2, remuntant un 2 a 0 en contra. Aquest diumenge el júnior A s’enfrontarà al FC Barcelona per un lloc a la final. L’altre sortirà d’un apassionant derbi osonenc entre el Voltregà i el Vic.

El júnior C també ha tingut un gran dissabte. Ha guanyat els seus dos partits, el primer al Vilfranca per 7 a 4 i a la nit al Tordera per 4 a 2 amb gols de Raül Lopez i Pol Domènech, amb una actuació destacada de Borja a la porteria. Després d’un mal inici de campionat els igualadins han aconseguit el pas a les semifinals del campionat de Catalunya B on s’enfrontaran al Voltregà B.

Els dos júniors s’han afegit d’aquesta manera a l’equip infantil que, com ja haviem informat a l’anterior crònica s’havia convertit en semifinalista amb dues victòries clares contra el Sant Feliu, 4 a 2 i conbtra el Noia, 6 a 3.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *