DUES DE TRES

L’Igualada Hoquei Club ha aconseguit entrar a dues de les tres finals de Campionat de Catalunya a les que podia accedir en aquesta matinal de diumenge. Han arribat a la finalíssima els júniors C i els infantils. S’hi ha quedat a les portes els júnior A que ha acabat perdent a la semifinal contra el FC Barcelona per 3 a 1 amb gol de Joan Muntané.

En canvi el Petromiralles IHC Júnior C s’ha classificat per la final del Catalunya B imposant-se al Voltregà B per 2 gols a 1. Els gols els han fet Nil Garreta i Pol Domènech. La final es disputarà a 2/4 de 7.

També han pogut arribar a la final els infantils. Ho han aconseguit a la tanda de penals. El temps reglamentari s’havia acabat amb empat a 3 (gols de Jem Pol Abad i Adrià Rodriguez(2)). A la pròrroga s’ha avançat el Petromiralles IHC amb un gol del Jem Pol però a la fi s’ha hagut d’arribar a la tanda de penals on han encertat a marcar Arnau Figuerola i Jordi Bassols en la primera sèrie de 5 . Com que s’ha mantingut l’empat s’ha hagut d’entrar en allò de qui primer marca gunaya i ha estat l’IHC gràcies a l’encert del golejador Adrià Rodriguez. La final es disputarà a 1/4 de 7 contra l’Olot.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *