UNA D’OR, UNA D’ARGENT i UNA DE BRONZE

L’hoquei base de l’Igualada Hoquei Club ha tancat un gran cap de setmana amb tres medalles en 3 campionats de Catalunya (a banda de la classificació de l’equip femení per la Final Four de la Copa d’Europa). La d’or ha estat pel Petromiralles Infantil que s’ha proclamat campió de Catalunya B. Els júniors C s’ha quedat a les portes del títol ja que han perdut la final i finalment el júnior A ha tornat a demostrar tot el seu potencial en convertir-se en el tercer millor equip de Catalunya en la categoria A.

La gran alegria del diumenge se l’han emportat els nois de l’Infantil. En una autèntica exhibició l’IHC s’ha desfet per 5 a 0 de l’Olot que en la primera jornada del campionat que es disputava a Reus els va guanyar per 3 a 1. A la final els igualadins han sabut la pressió que els garrotxins els feien molt a munt i han fet un joc trepidant que els ha acabat donant un domini aclaparador a la pista i al marcador. Fins al punt que l’entrenador rival ha reconegut que els havien" passat absolutament per sobre". Els golejadors de la final han estat Adrià Rodriguez amb un altre hat trick (el segon en 5 partits), Jem Pol Abad i Jordi Bassols. Tot l’equip ha estat a gran nivell però és just destacar l’actuació durant tot el campionat del porter Cesc Figuerola, que encara és aleví. Figuerola ha estat molt segur durant tots els partits però la seva intervenció ha estat especialment decisiva en les semifinals on ha estat capaç d’aturar 3 penals que a la fi han acabat donant el pas a la final. L’equip infantil el formen: Cesc Figuerola, Arnau Figuerola, Martí Dalmases, Jem Pol Abad, Fran Domènech, Albert Torra, Jordi Bassols, Adrià Rodriguez i els alevins Cèsar Vives i Manel del Valle.

Per la seva banda el júnior C no ha pogut arrodonir la seva progressió en el campionat amb una victòria a la final contra el Caldes. Els nois de l’IHC no han jugat malament però el rival ha estat molt superior. Especialment en contundència. El gol igualadí l’ha fet Raül Lòpez. L’equip que ha obtingut la medalla d’argent està format per aquests jugadors: Borja Soriano, Nil Garreta, Jordi Calduch, Xavi Tèllez, Albert Vidal, Pol Domènech, Raül Lopez, Sergio Martín, Josep Guixà i Sasha Vilades.

Finalment el Petromiralles IHC Júnior A s’ha revindicat amb una victòria inapelable contra el CP Vic en el partit pel tercer i quart lloc després que el FC Barcelona que finalment ha obtingut el títol /2 a 0 davant del Voltregà/ els deixes fora de la final. Els igualadins han golejat als osonencs per 5 a 1 amb gols de Joan Muntane (2), Franc Sabater, Marc Muntané i Jordi Casanovas. Durant el campionat l’equip júnior A ha utilitzat aquests jugadors: Albert Lopez, Joan Muntané, Marc Muntané, Jordi Casanovas, Joan Raja, Ton Baliu, Franc Sabater, Ricky Manzano i Miquel Bars. La temporada del Petromiralles IHC A és també digna d’elogi. D’una banda perquè ja a principi de temporada es van quedar amb un equip just d’efectius. De l’altra perquè han disputat alhora la duríssima 1ª Catalana. I finalment perquè en aquest tram final de la Ok Lliga han acabat ajudant, amb molts minuts en pista, al primer equip per l’emergència de les lesions. Amb tot el sobreesforç acumulat, l’equip ha estat capaç de fer-se un lloc de mèrit entre els júniors més poderosos del país.

Infantils, Júniors C i A, tres equips de la base del PROINOSA Igualada HC que,  sumats al sènior femení que ja és a la FInal Four de la Copa d’Europa,  marquen un camí de franca esperança pel futur.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *