J.CARLES: ARA APROFITAREM PER ACOSTUMAR-NOS A LES NOVES REGLES

Amb el ressó dels èxits de l’hoquei base d’aquest cap de setmana, que exemplaritza la imatge del porter aleví dels infantils Cesc Figuerola amb les copes de campió de Catalunya a la mà, els grans del club, els sèniors del PROINOSA Igualada han tonat a les Comes aquest dilluns, 4 dies després de l’últim partit de la temporada contra el Liceo. Ja sense competició els igualadins mantindran el nivell de treball pensant ja en la pròxima temporada, amb nous reptes i amb noves complicacions, com les famoses regles que s’implantaran a partit de la pròxima OK Lliga. De tot plegat en parlem amb el tècnic de l’IHC, Joan Carles.

P- D’entrada, Joan,  tot i que pràcticament ja fa una setmana de l’eliminació al play-off potser encara hem de fer una petita reflexió del que va passar en el segon partit contra el Liceo.

J.CARLES- Va ser una llàstima perquè vam fer un partit seriós i vam tenir les nostres oportunitats. Ens va faltar gol davant d’un equip que defensa amb molta agressivitat i que té un bon porter. I quan hi ha igualtat entre dos equips els partits es defineixen per petits detalls i ells en van tenir de bons. la veritat és que van fer alguns gols de mestres. El probleme va ser més a la Corunya. Si allà haguessim estat igual que a les Comes hauríem tingut opcions fins i tot al primer partit. haurem d’aprendre dels errors. La temporada, però, se’ns acaba molt d’hora i amb un regust dolent. L’equip té potencial per fer més coses però les lesions ens van trencar una línia ascendent. I després ens ha faltat temps per rodar l’equip.

P- Per acabar amb el partit amb el Liceo, potser si haguessim marcat el 3 a 1 ara encara estaríem jugant.

J.CARLESSi. Amb el 2 a 1 no vam saber aprofitar com a mínim 3 jugades molt clares. Ens va faltar serenitat o oportunisme o tot alhora. I ells les poques que van tenir si que les van aprofitar.

P- Ara us queden 2 mesos sense competició. Què fareu?

J.CARLES- Si. És una mica estrany. Mirarem de fer partits, de participar en alguns tornejos per aconstumar-nos a les normes noves. També hem d’acabar de recuperar jugadors i seguir preparant-nos pel futur amb els més joves. De fet hem sap greu pels aficionats que ja no tindran més partits. Per això els vull agrair el suport que ens han donat durant tota la temporada. Tot l’equip ens sentim molt dolguts per no haver pogut donar-los més. Espero que hagin vist que hem estat lluitant fins l’últim moment. Nom´´es els puc donar les gràcies.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *