MARIN: AL VESTIDOR HI DEIXO MOLTS AMICS

La plantilla del primer equip del PROINOSA Igualada, reforçada amb els jugadors juvenils Miranda, Garreta i Tellez, ha fet aquest dimarts el segon entrenament de la setmana. Ha estat una sessió preparatòria de nivell, en paraules del cos tècnic, i que ha seguit centrada en el perfeccionament del joc a partir de les noves regles. Fa 1 mes i 5 dies que l’IHC va acabar la temporada de competició oficial i el ritme de treball dels jugadors és una excel.lent demostració d’una constància que ha de donar els seus fruits en el futur. Fa 36 dies, també, d’aquella pancarta amb la qual l’afició acomiadava als jugadors que no continuaran a les Comes la pròxima temporada. Un d’ells, Raül Marín, la recorda amb molt carinyo.

P- Després de 2 anys ara inicies una nova etapa. L’afició et va voler retornar el que has fet amb la samarreta arlequinada amb aquella pancarta.

MARÍN- Si. Agraeixo molt el gest d’aquella pancarta. Va ser un detall el dia que s’acabava la meva época a l’IHC. La veritat és que hi ha hagut etapes de tot, però en general no m’ha anat realment el bé que jo desitjava.

P- Quin records t’emportes d’Igualada, Raül?

MARÍN- Bons. Potser del sistema de joc no gaire, no vaig tenir massa sort,  però al vestidor hi deixo molts amics.

P- I ara, Vilanova.

MARÍN- Si. Hi ha l’espectativa d’un equip jove i és com un tornar a començar per tornar a sentir-me el jugador que crec que puc ser.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *