PELICANO: NO TANCO LA PORTA A TORNAR

P- Raül, com recordes l’últim partit a les Comes?

PELICANO- Doncs bé. Vaig quedar content pel tracte de la gent. La veritat és que m’han tractat molt bé, amb molt carinyo. I el detall de la pancarta em va agradar molt.

P- Com valores la teva temporada a l’IHC?

PELICANO- La veritat és que físicament o mentalment, no sé, cap a la meitat de la temporada no m’he trobat igual que al principi, Segurament ha estat per no haver parat a l’estiu i això ho he notat. De tota manera agraeixo els suports que he rebut durant la meva estada fins ara aquí. I ara, cap endavant!

P- Podem parlar, per tant, de primera etapa a les Comes? Hi pot haver un retorn en el futur?

PELICANO- Jo no tanco la porta, no. He estat molt bé. Tinc esperances de poder seguir progressant i ja veurem.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *