L’HOQUEI ÉS BENJAMÍ

Els benjamins del Petromiralles IHC agafen tot el protagonisme esportiu aquest cap de setmana, ja que participen des d’aquest divendres a la fase final del campionat de Catalunya que es disputa a la localitat de Juneda, a les Garrigues. El primer partit dels igualadins serà contra el Vic a les 7. Dissabte els d’Ignasi Garcia jugaran dos partits, a les 9 contra l’Andorra i a les 6 de la tarda contra el Vendrell. A l’altre grup s’enfronatran el Ripoll, Palafrugell, Llista Lleida i Vilaseva. Diumenge es jugaran les semifinals i la final.

El benjamí A de l’IHC participa en aquest Campionat de Catalunya per la seva condició de subcampió de Barcelona. L’equip el formen Alvaro Ferrando, Toni Cervelló, Roger Bars, Adrià Sànchez, Bern Gabriel, Pau Dalmases, Jordi Mendez, Victor Bossa, Carlos Sebastian i Oriol Prat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *