PELICANO-BASSANO// LL.TOMÀS-CERDANYOLA// M.MUNTANÉ-SITGES

Primer dilluns de vacances dels jugadors del PROINOSA Igualada després d’un cap de setmana molt profitós per l’hoquei de base i de seleccions amb presència de jugadors arlequinats. Als triomfs de l’equip infantil a la Copa Generalitat i de l’Edu Fernàndez, Maria Díez i Anna Gil amb la selecció de Catalunya a la Golden Cup, hi hem d’afegir el de la portera Teresa Bernadas que va guanyar amb la catalana sub-19  va integrar-se en l’equip Sub-19 el campionat d’Espanya a Alcoi, a l’Alcoià, Pais Valencià.  Les catalanes no van donar cap opció a la resta de rivals. Dissabte al matí va imposar-se a València per 14 a 1 i a la tarda a la selecció gallega per 10 a 0. Finalment diumenge van disputar l’últim partit contra el rival més fort, la territorial madrilenya, a qui van gunayar per un més ajustat  4 a 2.

Mentrestant diversos jugadors relacionats amb l’IHC han anat aclarint el seu futur. Com ja vàrem recollir  a partir d’una informació de Catalunya Ràdio, el davanter de Lloret Raül Pelicano, jugarà la pròxima temporada al campió italià, el Bassano italià, en qualitat de cedit pel Blanes, l’equip amb el qual ha firmat un contracte per 4 temporades. Un altre jugador que ja sap on jugarà la pròxima lliga és LLuís Tomàs que serà el porter titular de l’històric Cerdanyola de la Primera Divisió. En aquesta categoria es trobarà una de les perles del planter, el júnior Marc Muntané, un jugador de gran tècnica, i que militarà al CP. Sitges.

La mevaweb ha pogut parlar amb un d’ells, amb un home que ha estat bàsic en el vestidor del primer equip durant dues temporades, el porter Lluís Tomàs.

P- Finalment el Cerdanyola, oi LLuís?

TOMÀS- Si. Vam estar valorant diferents opcions i aquesta va ser la més atractiva, amb més nivell de responsabilitat i més capacitat de crèixer.

P- Perquè allà podràs tenir minuts.

TOMÀS- Si en principi tindré l’oportunitat de jugar molt.

P- Perquè quin equip fareu?

TOMÀS- En principi David Ros, Pol Carulla, Montero, potser el Freddy Hinojal… Dos jugadors joves de qualitat com Xavi Pastor, Borja de Ramon, l’ex-junior del Barça Enric Ripoll… un equip jove.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *