EDU: SEREM UN EQUIP JOVE PERÒ TREBALLAREM FORT

Ha estat l’últim dels jugadors del PROINOSA Igualada d’acabar l’activitat. Amb el seu títol a la Golden Cup amb la selecció nacional de Catalunya ha rematat una excel.lent temporada amb un registres golejadors d’altíssim nivell. Ara amb la revetlla i Sant Joan comença a gaudir dels seus primers moments de lleure tot i tenir pendents compromisos personals realment importants.

P- D’entrada l’enhorabona pel bon final de temporada amb la selecció.

EDU- Si. Estic molt content. Vam començar fluixets, sobre tot amb França, però després ens vam espavilar i amb el Blanes i amb Itàlia ja vam jugar dos grans partits. I vam fer molta pinya que és molt important. A la fi vam aconseguir la victòria que és el que buscàvem.

P- Una nova demostració que una selecció com aquesta seria competitiva en un mundial com el que està a punt de començar.

EDU- Si, evidentment. Catalunya és la millor escola del mon. La selecció estatal la formen 10 catalans.. Evidentment amb jugadors catalans faríem un equip molt competitiu a nivell mundial. I més amb porters com Llaverola, que et dona una seguretat que altres seleccions no tenen.

P- Estem vivint dies de nous fitxatges i sortides inesperades de jugadors en equips grans com el Reus. Com ho veus tot plegat. Quina OK LLiga t’esperes?

EDU- Crec que seguirà una mica la línia actual, pendents això si de com pot influir la nova reglamentació. Ara, el Barça, el Vic, el Liceo seguiran forts potser el Reus és el que ha quedat una mica més perjudicat però mantenint Trabal a la porteria asseguren un bon nivell. I nosaltres?. Doncs tenim un equip encara més jove i intentarem treballar fort per poder estar dalt.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *