HORARI DEL DIA 1

Els jugadors dels PROINOSA Igualada ja tenen hora d’arrencada de pretemporada. la plantilla del primer equip de l’IHC ha estat convocada a les Comes a 2/4 d’11 del matí per fer una sessió de patins. A la tarda a partir de les 6 treballaran a l’Estadi Atlètic d’Igualada sota la direcció del preparador físic Coco Bariles. Aquesta mateixa estructura, patins al matí i físic a la tarda, la mantindran durant el 3 primers entrenaments de la setmana, dijous hi haurà només una sessió (a les Comes i a la tarda) i divendres arribarà ja el primer partit de preparació, contra el GEiEG a Girona. Sense pauses dissabte els arlequinats afrontaran un segon rival el Tordera, l’ex-equip d’Enric Torner, també a domicili. La segona setmana d’entrenament seguirà una pauta semblant: tres sessions dobles, una de senzilla i altre cop un partit amistós, el tercer forade les Comes, a la pista del Vilafranca, dimecres 26 d’agost.

Dues notícies més relacionades amb ex-jugadors de l’IHC. D’una banda, Raül Pelicano no jugarà finalment a l’actual campió d’Itàlia, el Bassano, cedit pel seu club, sino que ho farà a les files del Forte Dei Marmi on es trobarà amb Alvaro Borja, un ex-del Vilanova. El Forte Dei marmi ha salvat la categoria a última hora gràcies a la retirada del Castiglione. Un altre jugador amb passat igualadí, molt estimat a les Comes, el porter Oriol Bargalló seguirà també a Itàlia. Ho farà al conjunt històric del Giovinazzo que entrena el mític Pino Marzella. Un equip que aquest any jugarà la Cers i que per tant es podria enfrontar al PROINOSA IHC.

 

Finalment ens afegim al condol per la familia de l’ex-Dream Team, David Gabaldon, per la mort de la seva àvia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *