UN CAP DE SETMANA I JA ESTÀ

Dilluns arrenca la pretemporada del PROINOSA Igualada HC. Aquest serà l’últim cap de setmana sense soroll de patins. Per endavant, tota una temporada d’il.lusions dipositada en un grup jove que ha de seguir creixent com a col.lectiu. Serà una temporada per tornar a guarir-nos en la seguretat de l’Albert, de seguir confiant en la fiabilitat golejadora de l’Edu, d’esperar nous trucs de la màgia del Marc, de trempar amb les explosions inacabables del Ton. Una temporada de dits a l’endoll de l’elèctric i de girs impossibles nascuts de la imaginació i tècnica del Jordi. Un any per afegir el gol sòlid de l’Enric, o la velocitat endimoniada del Ferran. O de la maduresa d’un júnior com l’Albert.

Tots ells, Balagué, Edu, Navarro, Baliu, Busquets, Creus, Torner, Formatjé, Lopez… són peces d’un engranatge que comença a funcionar aquest dilluns i que per tenir èxit necessita complir tres condicions: una el treball ( i aquesta està assegurada d’aquí a només unes hores sota el comandament de Joan carles i Coco). La segona, seguir sent més que una trobada de bones individualitats i seguir madurant, en joc i en personalitat, com a equip. I la tercera, greixar la maquinària amb un suport ferm i incondicional des de la grada. Aquest dilluns, doncs,  comença el camí. I en un moment com aquest qui més qui menys fa la seva particular prospecció de futur de fins on arribarem. De tota manera, i com han dit tants poetes amb paraules i llengues diverses, el millor estar en el caminar. D’aquí a menys de 48 hores, les primeres passes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *