BUSQUETS: JA TENIM EL CUQUET

Ha arribat el dia. Aquest dilluns a 2/4 d’11 del matí comença la temporada 2009-2010. Els jugadors del PROINOSA Igualada arrencaran amb una sessió de patins a les Comes al matí i amb treball físic a la tarda a l’Estadi Atlètic., fòrmula que es repetirà els 3 primers dies. Dijous sessió única al matí i divendres i dissabte els 2 primers amikstosos contra GEiEG i Tordera, tots dos fora. Aquesta és la setmana dura i intensa que els espera a un jugadors desitjosos ja de posar-se a treballlar. El capità de l’equip, David Busquets és com sempre un dels més endollats ja des del primer segon.

P- Busqui, d’entrada com t’ha anat l’estiu?
BUSQUETS-
Molt be, disfrutant del meu nen al màxim!!!!! i desconnectant de la feina, l’hoquei.. per carregar piles pel nou any!!!! ja no dic descansant, perque amb un nen, es descansa poc… però si descansant i recuperant el cos per una nova temporada.

P- Com veus l’equip?
BUSQUETS-
És un equip molt jove, i això significa molta ilusió, moltes ganes de guanyar alguna cosa, de millorar, d’anar sempre amunt. Crec que trobarem l’equilibri entre aquestes ganes de menjar-s’ho tot que tenen els mes joves amb el saber estar i saber que s’ha de fer en cada moment dels que no ho som tant.


P- Ganes de començar ja no?
BUSQUETS-
Ara ja si, sempre van be les vacances per recuperar i descansar, pero ara ja hi ha el cuquet de començar a jugar.

P- En una nova Ok Lliga. Com la veus?
BUSQUETS-
Bé, crec que si realment s’apliquen be les noves normes, ens afavorirà als equips que som més nets i ens dediquem a fer un joc constructiu, pero tot dependrà de l’aplicació. I per suposat s’haurà d’anar veient quin es el resultat, si s’aconsegueix així un hoquei més vistós i espectacular pel públic. Però en principi sembla que pot funcionar be.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *