EL NOU PROINOSA IHC JA ESTÀ EN MARXA

El PROINOSA Igualada 2009-2010 ja ha estrenat la pretemporada. Ho ha fet, a diferència dels últims anys,  amb un primer entrenament amb patins a les Comes marcat per l’atracció de les dues noves incorporacions, Torner i Formatjé. Les altres novetats eren els homes dels planter, Lopez, Raja i la participació del Nestor, un ex-jugador de la base retornat des del Montbui i que reforçarà el Primera Catalana. Tots ells, nous i veterans, han demostrat a la pista que allò de les ganes d’arrencar no només eren paraules. Els jugadors han protagonitzat una sessió de molta intensitat, com si realment no acabessin d’aterrar de les vacances, i han treballat els diversos exercicicis a un nivell alt de ritme i  de concentració. Després han jugat dos partidets de 10 minuts amb diferents distribucions de jugadors (una prova agradable de la versatilitat de la plantilla i que ha estat seguida atentament des de la grada pel president de l’entitat Josep Maria Oller).

La tradició del primer ensurt de la pretemporada se l’ha emportat Ton Baliu que no ha pogut frenar en una bola disputada a prop de la línia de fons i ha topat violentament amb la tanca. Tot i la força del cop el pitjor ha estat la fuetejada al coll cosa que s’ha emportat eljugador i que ha obligat a intervenir al fisio Marti Compte. Després de l’entrenament el mateix Ton li treia ferro." Ha estat només el cop. El Martí m’ho ha mirat però més per si de cas que per cap altra cosa. Després de l’entrenament hi he anat però més per unes molesties d’haver anat a còrrer l’altre dia amb el Busqui, que per això.La veritat és que anava molt de pressa i amb els patins nous no he pogut frenar. Quan ho he vist ja he posat els peus cap endavant per evitar lesions."

Menys sort sembla que pot tenir el segon ensurt del dia, una alra caiguda en aquest cas de Joan Raja i que necessitarà de més seguiment." He caigut al mig i en caure m’he arrepenjat malament amb la mà i el tendó del dit petit m’ha rebrincat fins a dalt. És a dir, que si m’apreten aquí em fa mal tota la mà. Demà al matí ho tornarem a mirar i veurem que hem de fer. Ara em fa mal. Porto gel i m’hi noto. I mai no havia tingut mal en aquest troç d’aquí. Prop del dit gros si, d’agafar l’estic, però aquí no. Però vaja… coses que passen. El primer dia i ja estem de pega. Espero que amb el gel m’ho vagi rebaixant" 

A la tarda els jugadors s’han posat en mans de Coco Bariles i han hagut d’afrontar un circuit aeròbic, que alternava carreres de 1200 metres amb 10 estacions de diversos exercicis, de forçá abdominal, de força de braços, d’agilitat de cames… La sessió doble s’ha acabat amb un treball de musculació al gimnàs de l’Estadi Atlètic.

Aquest dimarts la plantilla afrontarà una altra sessió doble a l’espera de l’arribada dels primers amistosos. Per cert que hi ha hagut algunes modificacions sobre el calendari. El partit contra el Vilafranca s’endarrereix un dia i es jugarà del dia 27 enlloc del dia 26 a partir de les 7 de la tarda. A més, s’ha incorporat un partit de preparació més, el dia 16 de Setembre contra la selecció júnior de l’Enric Torner al CAR de Sant Cugat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *