TORNER: HE VIST MOLT NIVELL EN ELS ENTRENAMENTS

Segon dia de pretemporada del PROINOSA Igualada. Ja han aparegut les clàssiques agulletes i els jugadors van una mica cansats després de 4 sessions dures de treball.  Sortosament els ensurts del primer dia han quedat en un no-res i tant el Ton com en Joan Raja estan bé de les seves caigudes d’ahir. A la sessió del matí (hi ha tornat a haver doble entrenament) hi ha participat en Joan Doncel, un altre dels jugadors que han tornat al club per reforçar el Primera Catalana. Doncel ha entrenat amb un somriure d’orella a orella perquè just dilluns va ser pare per segona vegada.

Més enllà de la paternitat renovada del Xino, bona part de l’atenció d’aquests primers dies se centra en els nous jugadors de l’entitat. Tant Torner com Formatjé han deixat ja mostres de la seva qualitat individual i en el cas de l’ex-jugador del Tordera fins i tot d’un gran estat de forma. I és que en Torner porta ja més d’un mes entrenant amb la selecció júnior i això es deixa notar a la pista. Precisament per aquest motiu l’Enric no pot participar en totes les sessions de tarda de la pretemporada. Només ho podrà fer els dimarts i els dijous. Malgrat els reajustaments que provoca la seva participació en el mundial és un reconeixement a les seves últimes campanyes.

P- Enric, el Ton t’acaba de dir "el jefe". Que et coneixen així?

TORNER- No, no. És cosa del Ton que sempre fa broma.

P- Portem només dos dies de pretemporada, que tal?

TORNER- Molt bé. Ja tenia ganes de començar aquí. I he vist molt nivell als entrenaments, tant en els companys com en els sistemes de treball. Es nota que és un equip com l’Igualada. Ara el que esperem són ja els partits.

P- Tothom coincideix que estàs especialment fort.

TORNER- Home, porto molts entrenaments amb la selecció, però més en forma que els altres tampoc…

P- El Mundial obliga a reajustar la temporada però és tot un premi, no?

TORNER- Si, si. A més és l´últim cop que hi puc anar com a júnior. I és un Mundial. I em fa il.lusió.

P- Amb això acabaràs les seleccions de base. Després toca la sènior.

TORNER- Bé… encara queda molt. El que em toca és aprendre i adaptar-me a la Ok LLiga.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *