FORMATJÉ: MAI NO HAVIA ESTAT EN UN LLOC AIXÍ

Tercer dia d’entrenament doble de la setmana. Al matí ja s’han treballat alguns detalls tàctics que el tècnic, Joan Carles, vol posar en pràctica aquesta temporada. A la tarda els jugadors han afrontat una sessió física molt forta sota la direcció de Coco Bariles. De fet la plantilla del PROINOSA Igualada està treballant amb molta intensitat i això ha fet que apareguessin algunes molesties. La primera "víctima" ha estat el porter Albert Lòpez, però la realitat és que tothom va força carregat. Un dels que està experimentant per primera vegada els mètodes exigents del Coco és Ferran Formatjé una de les cares noves d’aquest IHC 2009-2010.

P- Que tal les primeres impressions, Ferran?

FORMATJÉ- Molt bé. Ja tenia ganes de començar i situar-me aquí, amb els companys. Ja els aniré coneixent de mica en mica i ells a mi… i molt il.lusionat de començar els partits i la temporada.

P- Com veus el nivell de treball i de l’equip?

FORMATJÉ- Molt bé. Per ser els primers dies Deu n’hi dó. Mai no havia estat en un lloc així, amb jugadors d’aquesta talla… tots són molt bons.

P- D’aquí poc més d’un dia arriben els primers partits de preparació per una Ok Lliga com a mínim diferent.

FORMATJÉ- Ui, si. Serà bastant de transició. Seran molt importants els partits de pretemporada per veure com ens adaptem a les noves normes. I la veritat és que pel que fa a això nosaltres tenim un equip bó i les normes ens poden ajudar bastant

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *