GEiEG 6 – PROINOSA IHC 6. PROVA POSITIVA

Primer assaig de pretemporada del PROINOSA Igualada que ha tret un empat de la seva visita a la complicada pista de parquet fosc de Sant Narcís. Més enllà del resultat final davant d’un rival veteranitzat amb els últims fitxatges i més rodat (els gironins porten entrenant des de principis d’Agost) el més important és precisament que s’han comés errors. Això i que s’han pogut identificar, que és el primer pas per solucionar-los. 

D’entrada el joc ha estat esbojarrat des d’un inici i els igualadins han acabat pagant la inexperiència en relació al nou reglament: Per exemple han caigut en un dels efectes de les noves normes: un excés de faltes que han provocat 6 penes màximes entre penals i faltes directes. Això ha influit directament en el resultat perquè els gironins han tingut un percentatge d’encert del 50% mentre que els jugadors de l’IHC s’han quedat en un 20%. A més de l’efecte faltes els de Joan Carles tampoc han sabut aprofitar les superioritats númeriques i fins i tot han arribat a encaixar un gol disposant d’aventatge a la pista. Per tot plegat com explicava el tècnic al final del partit ha estat un "assaig positiu perquè ens ha permés veure errors, que són perfectament identificables i que per tant són més fàcils d’eliminar".

El partit ha estat ajustat en tot moment. S’ha arribat al 6 a 6 final després d’una bona reacció arlequinada quan del 4 a 5 s’ha passat al 6 a 5 a favor de l’equip local. Els igualadins no han afluixat i han pogut tornar a equilibrar el marcador fins a l’empat definitiu. Pel PROINOSA han marcat el sempre eficaç Edu Fernàndez (3), Jordi Creus (2) i Ferran Formatjé (1), en el seu primer gol com a igualadí. No s’ha pogut estrenar Enric Torner que ha estat baixa per aquest partit per la seva participació a la  selecció júnior pel mundial. Torner si que serà al Parroquial de Tordera aquest dissabte en el segon partit de pretemporada, previst per les 7 de la tarda. Tret del 9 de l’IHC, Joan Carles ha pogut utilitzar la resta de la plantilla. Tot i els gols els porters han presentat estadítiques destacables. Balagué ha aturat un penal i Lòpez, que ha jugat els últims 10 minuts han aconseguit també desfer dues faltes directes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *